HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 

 

 


Toy Story 2 Special Edition op DVD en Blu-ray


Ontdek de humor, het gevoel en de vriendschap van dit hilarische avontuur opnieuw met een spectaculaire nieuwe Special Edition die verder gaat dan ooit tevoren.

 

Betreed Disney/Pixars ongelofelijke wereld met Woody, Buzz, Jessie en Bullseye in de film die ons laat zien wat het betekent om een speeltje, en een vriend, te zijn. En kijk bovendien hoe het geweldige verhaal verder gaat met een exclusief voorproefje op Toy Story 3. Deze komedie-klassieker is een echte must en de perfecte toevoeging aan jouw Disney/Pixar verzameling, en zorgt voor urenlang kijkplezier voor het hele gezin!

Van de filmmakers van Finding Nemo, Monsters & Co. en Cars komt nu Toy Story 2 - de zeer succesvolle hit die een Golden Globe Award in ontvangst mocht nemen voor beste film.


Het verhaal
Cowboy WOODY, ANDY’s favoriete speelgoed, verheugt zich er al het hele jaar op. Hij mag met ANDY mee op cowboykamp. De hele week zal hij alleen zijn met ANDY. Al zijn speelgoedvriendjes zoals astronaut BUZZ LIGHTYEAR, de opvliegende Meneer AARDAPPELHOOFD, spaarpot HAMM, de neurotische dinosaurus REX, hond SLINKY en het porseleinen herderinnetje BO PEEP zijn een beetje jaloers op WOODY. Toch gunnen ze het hem ook.  Vlak voordat ANDY en WOODY vertrekken gebeurt er echter iets verschrikkelijks. Bij het spelen scheurt WOODY zijn arm.  ANDY vindt het maar niets om een kapotte cowboy mee te nemen. Hij wil niet meer met WOODY spelen. En alsof dit niet al erg genoeg is, dient een tweede rampje zich aan. Alarm!!! Voor het huis van ANDY vindt  een rommelmarkt plaats. ANDY’s mam verzamelt allemaal speelgoed waar iets aan kapot is. Ook WHEEZY de pinguïn, die niet meer kan piepen, komt op de rommelmarkt terecht. WOODY kan dit niet aanzien. De poging om haar te redden lukt maar gedeeltelijk. Halverwege komt opeens het buurmeisje aanlopen. Terwijl WHEEZY zich maar net in veiligheid kan stellen, verandert WOODY weer in gewoon speelgoed.  
 
AL McWiggin verzamelt speelgoed. Hij heeft de grootste verzameling die je je maar kunt indenken.  Als hij WOODY bij de rommelmarkt ziet liggen krijgt hij een waas voor zijn ogen. Naar deze pop is hij al jaren op zoek. WOODY is namelijk niet zomaar een pop. Ooit was WOODY als cowboy-sheriff de ster in een eigen TV programma. Samen met het paard BULLEBEEST, JESSIE de cowgirl en de goudzoeker ZEUR PIET beleefden ze iedere week de wonderlijkste avonturen in een eigen western. Deze pop is meer dan goud waard. Als hij WOODY in zijn bezit kan krijgen is hij van plan hem samen met BULLEBEEST, JESSIE en de goudzoeker voor heel veel geld aan een museum in Japan te verkopen.  Maar ANDY’s mam wil WOODY helemaal niet verkopen. Door een list verdwijnt WOODY echter toch in de tas van de hebzuchtige AL McWiggin. BUZZ LIGHTYEAR en alle vriendjes zien met afgrijzen de diefstal aan. WOODY moet gered worden uit de handen van die gemene man. Een fantastisch avontuur begint. Met zijn allen zetten ze onder leiding van BUZZ LIGHTYEAR de achtervolging in. In een enorm groot speelgoedpaleis raken ze bijna het spoor bijster. Maar op de hoogste verdieping van het reusachtige gebouw treffen ze dan uiteindelijk WOODY aan.
 

DVD
Speelduur 98 minuten.
Prijs: € 22,99.
Direct bestellen bij Bol.com

Blu-ray
Prijs: € 27,99
Direct bestellen bij Bol.com

Toy Story 1 Special Edition

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright