HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum

 

 

 

 

 

 

 


Toy Story 3

vanaf 27 oktober verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Combo Pack
De creatieve geesten achter Disney/Pixar’s baanbrekende animatie-kassuccessen nodigen je met Toy Story 3 weer uit om een kijkje te nemen in de speelgoedkist met je favoriete speelgoed voor een hartverwarmend filmavontuur. Wereldwijd kreeg de film de mooiste kritieken.  Maar dit meesterwerk trok ook zóveel bioscoopbezoekers dat de film inmiddels is uitgeroepen tot de meest succesvolle animatiefilm ooit.

 

Korte inhoud
Er is veel gebeurd sinds we Andy’s speelkamer hebben verlaten. Andy is ouder geworden en staat op het punt om te gaan studeren. Het speelgoed is gespannen en zenuwachtig. Woody, Buzz Lightyear, Jessie, Meneer Aardappelhoofd, de onzekere Dinosaurus Rex en de rest van Andy’s trouwe speelgoed vragen zich af wat er met hun zal gebeuren. Veel van Andy’s speelgoed is inmiddels op de rommelmarkt verkocht. Andy wil het speelgoed opruimen maar door een vergissing belandt het in een vuilniszak op
straat. Omdat het speelgoed denkt dat hij van hen afwilde, verstoppen ze zich in een doos die bestemd is voor het kinderdagverblijf Sunnyside Daycare. Maar de gemene Lotso Knuffelbeer zorgt ervoor dat zij overgeleverd worden aan een grote groep losgeslagen peuters die staat te trappelen om met hen te spelen én hen te slopen. Woody neemt de benen en gaat op zoek naar Andy. Onderweg wordt hij gevonden door het meisje Bonnie die hem mee naar huis neemt. Daar maakt hij al snel kennis met al haar speelgoed. Zij vertellen hem wat er allemaal mis is in het kinderdagverblijf. Woody is gewaarschuwd. Zijn vrienden lopen gevaar. Hij moet ze daar zo snel mogelijk vandaan zien te halen. Maar zo gemakkelijk gaat dat niet. Het is het begin van een fantastisch, ongeëvenaard spannend en humoristisch avontuur.
 
Met Woody, Buzz en alle andere vrienden in een gloednieuw verhaal. Bovendien met nieuwe karakters zoals Barbie’s wederhelft Ken, een toneelspelende egel genaamd Mr. Prikkels en een naar aardbeien geurende beer die Lotso Knuffelbeer heet.
 
Met in de originele versie de stemmen van Tom Hanks (Woody), Tim Allen (Buzz Lightyear), Joan Cusack (Jessie), Whoopi Goldberg (Stretch de Octopus) en Michael Keaton (Ken).
 
De film is geregisseerd door Lee Unkrich (co-regisseur van Toy Story 2 en Finding Nemo) naar een verhaal van John Lasseter, Andrew Stanton en Lee Unkrich. Het scenario is geschreven door Oscar winnaar Michael Arndt (Little Miss Sunshine). John Lasseter was tevens executive producent. Muziek: Randy Newman.

 

DVD
Speelduur 103 minuten.
Prijs: € 14,99.
Direct bestellen bij Bol.com

Blu-ray
Prijs: € 22,99
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright