HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 

 

 


Toy Story Special Edition op DVD en Blu-ray


Deze baanbrekende computergegenereerde klassieker is waar het allemaal mee begon, en die de weg vrij heeft gemaakt voor het net zo ongelofelijke TOY STORY 2. Geniet van nieuw bonusmateriaal – inclusief een voorproefje op TOY STORY 3, het volgende hoofdstuk van dit spannende avontuur.


Cowboy WOODY, de coole volautomatische ruimtevaarder BUZZ LIGHTYEAR, Mijnheer AARDAPPELHOOFD, het porseleinen herderinnetje BO PEEP, Dinosaurus REX, de uitrekbare hond SLINKY,... al het favoriete speelgoed van de zesjarige ANDY komt opnieuw tot leven. In aanloop naar de release van TOY STORY 3 zijn de Special Editions van TOY STORY  en TOY STORY 2 nu eindelijk weer verkrijgbaar op DVD en voor de allereerste keer ook op Blu-ray. Boordevol nieuw bonusmateriaal, inclusief een vooruitblik op TOY STORY 3.
 
Zowel TOY STORY als TOY STORY 2 zijn geregisseerd door John Lasseter. Voor zijn bijzondere prestatie ontving hij ondermeer tijdens de Oscar uitreiking in Hollywood een Special Achievement Award en voor TOY STORY  2 mocht hij bovendien een Golden Globe® Award voor Beste Film in ontvangst nemen.

 

Betreed Disney/Pixars ongelofelijke wereld met Woody, Buzz, Jessie en Bullseye in de film die ons laat zien wat het betekent om een speeltje, en een vriend, te zijn. En kijk bovendien hoe het geweldige verhaal verder gaat met een exclusief voorproefje op Toy Story 3. Deze komedie-klassieker is een echte must en de perfecte toevoeging aan jouw Disney/Pixar verzameling, en zorgt voor urenlang kijkplezier voor het hele gezin!

Van de filmmakers van Finding Nemo, Monsters & Co. en Cars komt nu Toy Story 2 - de zeer succesvolle hit die een Golden Globe Award in ontvangst mocht nemen voor beste film.


Het verhaal
De slaapkamer van de zesjarige ANDY staat vol met speelgoed. Het meest fantastische en leuke speelgoed dat je je maar kan bedenken. Hij speelt er graag mee.
Maar gezamenlijk bewaart het speelgoed een groot geheim. Want ANDY weet niet dat dit speelgoed, onder leiding van WOODY de speelgoed cowboy, een eigen leventje leidt, zodra hij even niet oplet. Hij weet ook niet dat de oh zo flexibele hond SLINKY, de neurotische dinosaurus REX, de opvliegende Mijnheer AARDAPPELHOOFD, spaarpot HAMM en het porseleinen herderinnetje BO PEEP, iedere verjaardag van ANDY opnieuw huiveren bij het idee dat hij wel eens nieuw speelgoed zou kunnen krijgen. En dat hij van dat speelgoed veel meer zal houden dan van hen. En dat zij dan in de opbergkast terechtkomen.
 
En dan is het zover. Voor zijn verjaardag krijgt ANDY een super kado. Een volautomatische, supermoderne astronaut. BUZZ LIGHTYEAR is zijn naam. Deze bluffer, deze BUZZ LIGHTYEAR, heeft alles: een laserstraal, uitklapbare vleugels, een karateslag en bovendien kan hij spreken door een systeem voor intergalactische communicatie...
 
BUZZ wordt al gauw de lieveling van ANDY. En WOODY heeft het nakijken. Iedereen is erg onder de indruk van deze astronaut. Maar BUZZ kampt met één probleem. Hij denkt echt dat hij een Space Ranger is, dé onverschrokken avonturier van een ver melkwegstelsel, die nu op een onbekende planeet is geland.
WOODY probeert zijn lastige rivaal uit te schakelen, maar zijn plan valt  in duigen. Samen met BUZZ belandt cowboy WOODY in de harde buitenwereld. En willen ze ooit bij ANDY terugkeren, dan zijn ze verplicht om de handen ineen te slaan.
 
Dit is het begin van een verrassend en fantastisch avontuur. BUZZ en WOODY komen in de gigantische fast-foodtent Pizza Planet terecht en nog erger, ze belanden samen in handen van SID, ANDY’s nare buurjongen. SID haalt met speelgoed de meest gruwelijke dingen uit.
 
De twee rivalen BUZZ en WOODY doorstaan samen diverse gevaren, helpen elkaar en worden zo onafscheidelijke vrienden. BUZZ ontdekt dat hij geen echte astronaut is. Maar met de hulp van WOODY ziet hij in dat hij als speelgoed toch ook heel waardevol is. Het is nog niet zo gek om een mooi stuk speelgoed te zijn...
 

DVD
Speelduur 75 minuten.
Prijs: € 22,99.
Direct bestellen bij Bol.com

Blu-ray
Prijs: € 27,99
Direct bestellen bij Bol.com


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright