HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum

 

 

 

 

 

 

 

De wereld van Uki

Deel 3 en 4 vanaf 14 oktober op DVD

 

Uki is een animatiereeks voor kinderen van 1 tot 4 jaar. 52 Afleveringen lang nodigt Uki - een klein, schattig, geel wezentje - de kleinste kijkers uit om, samen met hem, de wereld te ontdekken.

Uki leeft in een veilige en natuurlijke omgeving en slaapt in een zonnebloem. De natuur is zijn speeltuin. Onder het wakend oog van Zon, Wolk en Maan, beleeft Uki telkens een avontuur met één van zijn vriendjes. Zo leert hij de wereld op een speelse manier kennen en ontdekt bijvoorbeeld dat bloemen water nodig hebben, verstoppertje spelen best moeilijk kan zijn, samenwerken oplossingen biedt en egeltjes ook best met een ballon kunnen spelen.

Uki zwaait en lacht naar de camera en neemt zo zijn jonge publiek bij de hand om de wereld te ontdekken met educatieve spelletjes en vrolijke, speelse avonturen. Hij leert en ontdekt dingen die heel herkenbaar zijn voor de kleine kijkers en speelt met objecten, waar kinderen uit die leeftijdsgroep ook mee spelen. Op die manier wordt de mentale ontwikkeling van de kleuter gestimuleerd.

Muziek speelt een belangrijke rol in de serie. De prachtige melodieën die de beelden ondersteunen trekken, net als Uki’s kleurrijke leefwereld, de aandacht van iedere kleuter en het duurt dan ook niet lang voordat Uki hun harten verovert!

 

Uki is dagelijks te zien bij Telekids:
Maandag t/m vrijdag: 09:45 en 09:50 uur
Zaterdag en zondag: 06:40 uur

 

MAIL & WIN
Wil je kans maken op een DVD van Uki (deel 3) en een Uki bellenblaas? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Uki. Insturen kan tot en met 31 oktober as.

Gratis Uki App
Vanaf zaterdag 15 oktober is er een gratis Iphone App beschikbaar in de Itunes-store van Uki.

 

 

DVD 3 en 4 vanaf 14 oktober verkrijgbaar

DVD 3
Op deze dvd staan 10 afleveringen waarin Uki leert dat delen iedereen het gelukkigst maakt, een slapend Konijn wakker maken niet zo gemakkelijk is en sneeuw niet alleen koud is maar ook plezant,… Maak op deze dvd ook kennis met Uki’s nieuwste vriendje Eekhoorn! Eekhoorn is een echte spring in’t veld en bruist van energie.
Tracklisting DVD 3: 1. De wip, 2. Kiekeboe, 3. Bellen blazen, 4. Ijsjes, 5. Wakker worden Konijn!, 6. Schildpad op wielen, 7. De hik, 8. De draaimolen, 9. Sneeuwkonijn, 10. Superglijbaan

DVD 4
Ook op dvd 4 staan 10 leerrijke afleveringen van 5 minuten. Zo ziet Uki voor het eerst een regenboog, beleeft hij samen met Konijn en Egel pret in de sneeuw en leert hij hoelahoepen!
Tracklisting DVD 4: 1. Plakkerig, 2. Noten rapen, 3. De zandbak, 4. Wedstrijd, 5. Bloempje verhuist, 6. De regenboog, 7. Hoelahoep, 8. Lawaai, 9. Een hoed voor Konijn, 10. Waar is Egel?


kleurplaat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright