HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 

 

 

UP op DVD en Blu-ray

Vanaf 16 december verkrijgbaar

 

Walt Disney presenteert de magistrale film Up op DVD en Blu-ray van de knappe koppen van de Pixar Animation Studios en van de makers van Finding Nemo en Monsters & Co.

 

Al jong droomt Carl Fredricksen ervan om op avontuur te gaan. Wanneer hij Ellie ontmoet wordt dat verlangen alleen maar groter, want ook zij wil graag de hele wereld zien. Met name “Paradise Falls” in Zuid-Amerika staat hoog op haar wensenlijstje. Ze trouwen, genieten van elkaar, ze maken plannen, maar steeds komt er iets tussen waardoor hun plannen niet doorgaan. Op zijn 78ste kan Fredricksen terugkijken op een mooi en rijk leven. Als ballonnenverkoper verdiende hij een prima boterham, hij maakte plezier en met Ellie had hij de liefste vrouw die hij kon wensen. Toch knaagt er iets. Als hij zijn woning moet verlaten, grijpt hij zijn laatste kans op een avontuur hoog in de wolken. Hij maakt duizenden ballonnen aan zijn huis vast en stijgt op om af te reizen naar de verloren dromen van zijn jeugd. Wat Carl niet weet, is dat Russell, een 8-jarige padvinder die nooit verder is geweest dan zijn achtertuin, op het verkeerde moment op de verkeerde plek is, namelijk op Carl’s veranda!

 

’s Werelds meest onwaarschijnlijke duo bereikt nieuwe hoogtes en ontmoet fantastische vrienden zoals Dug, een hond met een speciale halsband waardoor hij kan praten, en Kevin, een zeldzame reusachtige loopvogel. Terwijl ze samen vastzitten in de woeste jungle, realiseert Carl zich dat de grootste avonturen in het leven soms anders zijn dan je zelf gedacht had.

 

DVD
Kijkwijzer: vanaf zes jaar.
Speelduur: 96 minuten
Prijs: € 22,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

 

MAIL & WIN:

Maak nu kans op een leuk pakket bestaande uit:

  • 1-disc dvd
  • opblaasbare wereldbol met stickerset
  • ligt-up pen

Wil je kans maken? Stuur een berichtje met je naam en adres naar up(@)peuterplace.nl.

 

Insturen kan tot 30 december.


Meer prijsvragen

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright