HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

 

Despicable Me 2 / Verschrikkelijke Ikke 2

verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray !


Met een recette van ruim zeven miljoen euro en een bezoekersaantal dat de miljoen nadert, is Despicable Me 2/Verschrikkelijke Ikke 2 in Nederland de meest succesvolle bioscooprelease van 2013. Op 30 oktober verschijnen de DVD en Blu-ray.

Gru heeft het leven als superschurk achter zich gelaten om Margo (Pip Pellens), Edith (Mika Pierik) en Agnes (Elaine Hakkaart) op te voeden. Nu ze geen boosaardige plannen meer hoeven uit te voeren hebben Gru, Dr. Nefario (Javier Guzman) en de minions veel vrije tijd. Net als Gru begint te wennen aan zijn rol als huisvader, wordt hij benaderd door een super-geheime organisatie die wereldwijd schurken opspoort. Het is nu aan Gru en zijn nieuwe partner Lucy Wilde (Kim van Kooten) om uit te zoeken wie er verantwoordelijk is voor een bijzonder slechte misdaad. Wie kan beter een boef opsporen dan Gru, die zelf kort geleden nog de grootste schurk van de wereld was?

De Nederlandse stemmen van de nieuwe personages uit Verschrikkelijke Ikke 2 zijn verder van o.a. Prem Radhakishun, Beau van Ervan Dorens, Geza Weisz en Frank Lammers. De Amerikaanse stemmen zijn o.a. van Steve Carell, Kristen Wiig en Russell Brand.


EAN: 5050582938678. DVD € 17,99.
Direct bestellen bij Bol.com

EAN:5050582965919. Blu-Ray Combopack € 21,99.
Direct bestellen bij Bol.com.


MAIL & WIN!

Wil jij kans maken op deze DVD en een minion stresspoppetje? Stuur dan een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Despicable Me 2. Insturen kan van tot en met 15 november as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én share deze actie via je status.

Meer prijsvragen

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright