HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 


 

DVD: XMIX GAAT DOOR!!! – Versie 3.2

verkrijgbaar vanaf 15 oktober

 


Ook zo’n fan van de vrolijke kinderserie XMIX, waarin Exel, Dax en Xena uit de wereld van hun spannende videospelletje kruipen en politieman Anton helpen om in onze wereld problemen op te lossen? Een serie waarbij slimheid, kracht en samenwerken altijd een grote rol spelen?  Dan kijk jij waarschijnlijk iedere woensdagmiddag naar Z@ppelin op Nederland 3. Want sinds 8 september zijn wekelijks weer gloednieuwe spannende XMIX-afleveringen te zien.  
 
Bovendien zijn vanaf 15 oktober zowel een DVD met hun avonturen als een CD met XMIX-liedjes verkrijgbaar. Stoer, vrolijk, spannend, grappig  en nooit agressief. Voor kinderen van 4 tot 9 jaar.


DVD: XMIX GAAT DOOR!!! – Versie 3.2
Voor XMIX is er weer veel werk aan de winkel; er is een hond gestolen, er verdwijnen halskettingen en iemand steelt de melk van de geitjes! Omdat Anton, de politieagent, steeds plotseling weg moet, probeert XMIX deze zaken op te lossen. Alleen door hun ijzersterke vriendschap en hun bijzondere kwaliteiten, slagen Exel, Dax en Xena er in om de boeven te vangen en de mysteries te ontrafelen.
 
Kijk mee naar stoere  avonturen, luister mee naar de swingende liedjes en beleef een hoop plezier met deze superleuke DVD van … XMIX!Met op de DVD
1. DE HONDENRACE + CLIP: DAX JE SNURKT
2. DE KETTINGEN + CLIP: GA EENS EEN KEERTJE NAAR DE KAPPER
3. DE GELUIDSPUITER + CLIP: IK WIL DE ZON
4. DE GEITEN + CLIP: WE ZITTEN VAST
5. HET VIEZE FRUIT + CLIP: NEE, NEE, NEE, NEE, NEE

Speelduur 95’ – Taal Nederlands – Beeldformaat 16:9 – Regio Code 2 (pal)
Kijkwijzer AL – Consumentenadviesprijs € 14,99

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 


© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright