HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

 

Yoko vanaf 22 oktober verkrijgbaar op DVD

je koelste vriend ooit!


Ben jij ook zo’n fan van de Heksje Lilly kinderboeken van KNISTER (Ludger Jochmann) en de gelijknamige speelfilms? Van dezelfde schrijver is ook het spannende boek Yoko verfilmd over een kleine witte yeti uit de Himalaya die over magische krachten beschikt en op een dag zomaar in de boomhut van het 11-jarige meisje Pia zit. De speelfilm Yoko is vanaf 22 oktober verkrijgbaar op DVD.

Korte inhoud
Pia vindt het heerlijk om in haar boomhut te zitten. Maar zij is blijkbaar niet de enige die zich daar graag verstopt: op een dag vindt ze er ineens een raar wit wezentje. Een spannende ontdekking natuurlijk. Want wat voor dier is dit in vredesnaam? Geen hond en ook geen aap. Nee, het is een kleine witte yeti uit de Himalaya. Hij heet Yoko en heeft magische krachten! Pia heeft nog geen idee dat deze ontmoeting haar leven helemaal op zijn kop zal zetten. Ze verstopt Yoko in de diepvries, want ze wil niet dat haar moeder, haar nieuwsgierige zusje Marcella en haar beste vriend Lukas hem zien. Yoko is háár geheim. Maar dan krijgen Pia en Yoko te maken met Thor van Sneider. Deze akelige jager is degene die Yoko vanuit de bergen heeft ontvoerd. Hij wil de kleine yeti verkopen aan de directeur van de dierentuin, een gemene verzamelaar van exotische dieren. Als de jager Pia en Yoko op de hielen zit, neemt Pia Lukas in vertrouwen en vraagt hem haar te helpen Yoko te beschermen. Het is nog maar het begin van een fantastisch avontuur...


EAN: 8711983959842 DVD € 9,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 


MAIL & WIN!

Wil jij kans maken op een koel Yoko-pakket bestaande uit de DVD, het boek en knuffel? Stuur dan een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Yoko. Insturen kan van tot en met 15 november as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én share deze actie via je status.

Meer prijsvragen

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright