HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 

 

 

Release van 1e twee delen van Z@ppelin DVD collectie

Kinderen ontmoeten Z@ppelin helden Nienke, Kikker, nijntje en Bumba

 

Overhandiging kl.jpgVanmiddag vond in het Instituut voor Beeld & Geluid te Hilversum een uniek Z@ppelin DVD feestje plaats. Honderd kleine en grote fans van Z@ppelin vierden vandaag de release van de Z@ppelin DVD collectie, een 10-delige serie waarop de populairste programma’s van Z@ppelin verzameld zijn door Warner Home Video. 

Nienke, het gezicht van Z@ppelin overhandigde het 1e exemplaar van de DVD aan de aanwezige Z@ppelin helden, Kikker, Bumba en nijntje. Na dit officiële moment barstte het feestje los voor de fans. Kinderen konden zich laten schminken als Z@ppelin karakter, allerlei leuke Z@ppelin-filmpjes bekijken en meezingen met de liedjes van Nienke. Ter afsluiting van deze feestelijke middag lieten alle k indjes een ballon op bij het Mediapark. De lucht was voor even rood en geel gekleurd.Nienke + kindjes.jpg

De Z@ppelin DVD collectie van Warner Home Video
De populairste kinderprogramma’s van Z@ppelin, zoals de Smurfen, Kabouter Plop, Sesamstraat, Bumba, nijntje en Piet Piraat, zijn nu verzameld op DVD. Ouders zien in Z@ppelin een veilige en verantwoorde keus voor hun jonge kinderen. Kinderen kunnen nu altijd en overal de avonturen van de allerleukste Z@ppelin vriendjes herbeleven met de eerste twee delen van de Z@ppelin DVD collectie. In totaal zal Warner Home Video tien verschillende DVD’s met de leukste avonturen uitbrengen, ieder met ruim één uur kijkplezier met in de hoofdrol de favoriete Z@ppelin vriendjes.

 

Direct bestellen bij Bol.com
Z@ppelin Collectie - Deel 1, € 11,99
Z@ppelin Collectie - Deel 2, 11,99

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright