HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum

 

 

 

 

 


 

Zhu Zhu Pets - De tovenaar van het Paleis ZhuVanaf november verkrijgbaar op DVD

 

'Zhu Zhu Pets: De tovenaar van het Paleis Zhu' is een hartverwarmend verhaal van vier hamsters op zoek naar het Paleis van Zhu, waar ze hopen al hun dromen in vervulling te zien gaan.

Review

Samenvatting
Hamstermeisje Pipsquak is heel verdrietig wanneer haar baasje boos op haar is. Wanneer ze eenzaam en verdrietig wacht op haar vriendinnetje, wordt ze door een mysterieuze ster meegenomen naar de de andere kant van het Zhuniversum. Ze maakt er nieuwe hamstervriendjes en is blij dat ze bij haar baasje is weg gegaan. Samen met Chunk, Num Nums en Mr. Squiggles gaat ze op zoek naar het Paleis van Zhu, want Zhu kan hen helpen hun dromen waar te maken. De weg is lang en lastig en ze moeten allerlei gevaarlijke beproevingen doorstaan. Gelukkig heeft elke hamster een bijzondere kracht waardoor ze erin slagen om heelhuids bij het paleis aan te komen. Dan blijkt dat ze in een val zijn gelopen van de boosaardige Mezhula. Naast Zhu heeft ze ook vele andere dieren in haar macht. Zullen de hamsters haar verslaan en hun dromen realiseren?


De tovenaar van het Paleis Zhu is een vertederende animatiefilm voor het hele gezin. De rode draad van het verhaal is vriendschap. Elk hamstertje heeft een nare geschiedenis achter de rug, maar dankzij hun vriendschap vinden ze hun bijzondere kracht en uiteindelijk geluk. De karaktertjes zijn allerschattigst en de boosaardige schepsels die ze tegenkomen tijdens hun avontuur zijn niet te eng, maar zorgen voor de nodige spanning en humor in de film. Hoewel je het misschien niet zou verwachten, bevat de film alle ingrediënten om ook volwassen kijkers te blijven boeien. Kortom een heerlijke feelgoed film om deze winter samen van te genieten.

Universal Pictures
Speelduur: 70 minuten.
5050582861891, prijs € 14,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

 

 

 

  
© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright