HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Anna is ziek

 

Anna voelt zich niet lekker. Haar hoofd doet pijn en ze heeft het zo warm. Op haar buik heeft Anna rode vlekjes. Ze heeft waterpokken! Samen met mama gaat Anna naar de dokter. Hij onderzoekt haar en belooft dat ze snel weer beter wordt.

Een nieuw vertederend verhaal in de reeks over Anna. Dit keer lezen we over ziek zijn en hoe het is om naar de dokter te gaan. Met kleurrijke pakkende prenten zoals we die gewend zijn van Kathleen Amant.

Voor peuters vanaf 24 maanden

Thema: Mijn lichaam (verzorging, beweging, groeien, dokter, ziek)

Kathleen Amant
Bekijk ook eens haar website
ISBN: 9789044827514, prijs € 12,95.
Direct bestellen bij Bol.com

Over Kathleen Amant

Met haar herkenbare boekjes over Anna spreekt Kathleen Amant vele peuters en hun (groot)ouders aan. De verhaaltjes over Anna zijn heel herkenbaar voor peuters, ze spelen zich af in hun eigen leefwereld, er ligt veel nadruk op emoties én er zit altijd een vleugje humor in. De tekeningen zijn warm van kleur en sober van beeld. De boekjes van Anna worden ook in andere landen vertaald. Haar eigen kinderen Din, Arend en Noa zijn voor Kathleen de grootste bron van inspiratie.

Kathleen Amant geeft vertelsessies in kleuterklasjes. Ze brengt de figuren uit haar boeken tot leven door ze met behulp van de kinderen te tekenen op een flip-over of whiteboard. Daarna leest ze voor en neemt de kinderen mee naar de wereld van Anna of Heksje Mimi. De kleuters worden nauw betrokken bij het verhaal en de thema’s sluiten aan bij hun belevingswereld. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een knutselworkshop te boeken rond Heksje Mimi, Anna of Sinterklaas.

 

 

Meer van Kathleen Amant

Anna bij de kapper

Anna en de kerstboom

Anna en de paashaas

Anna gooit haar speentjes weg

Anna in de klas

Anna in het verkeer

Anna op de kermis

Anna poetst haar tanden

Anna viert carnaval

Bordje leeg, buikje vol

Ik leer rekenen - oefenboek met beloningsmedailles

Mijn allereerste vriendenboekje


 

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright