HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Ik ook van jullie

Mama’s en papa’s krijgen gemiddeld een 9,5!

 

Een boek voor alle ouders die willen weten hoe het is om als kind op te groeien in deze tijd, hoe ze reageren op en omgaan met televisie, internet, welvaart, commercie, games, klasgenootjes in alle soorten en maten, met elkaar en met hun (groot)ouders.

Dit boek gaat in op wat ze doen, wat ze leuk vinden, wat ze verwachten van de wereld, wat ze hopen en verlangen, hoe ze naar de wereld en hun omgeving, onder wie hun ouders, kijken. En dan valt op dat deze spannende maar ook heftige tijd voor hen de normaalste zaak van de wereld is. Kinderen van nu zijn gelukkig, tevreden en lekker bezig zichzelf te ontwikkelen. Het leven is een grote ontdekkingsreis waarin je van alles ziet, hoort, voelt en meemaakt.

Inez Groen heeft samen met Jeroen Boschma in 2006 de bestseller Generatie Einstein geschreven. Van dit boek zijn meer dan 50.000 exemplaren verkocht en het boek geeft een uitgebreide beschrijving van deze generatie en hoe we nu met deze generatie kunnen communiceren op een manier die wel werkt. In oktober zal een volledig herziene editie van dit boek verschijnen.

Inez Groen geeft regelmatig lezingen en workshops over de jeugd van tegenwoordig. Hoe communiceren jongeren met elkaar, hoe ziet hun wereld eruit, wat doen ze nu eigenlijk de hele dag op internet en hoe kunnen wij ze bereiken? Allemaal vragen waar ouders van nu mee worstelen. Ouders blijken onzeker en lijden aan faalangst als het gaat om opvoeding. Steeds vaker wordt over de opvoeding gedebatteerd. Inez Groen wil bijdragen aan een positieve discussie over kinderen en het ouderschap en is beschikbaar voor interviews.

Kijk ook eens op www.ikookvanjullie.nl waar kinderen hun mening kunnen geven over hun ouders door middel van een filmpje.

 

Jeroen Boschma en Inez Groen
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN: 9789022997734, prijs: € 19,95.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright