HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Van schildknaap tot ridder

Spectaculair pop-upboek!

Dugald A. Steer werd wereldberoemd door zijn 'ologie'-boeken, waarvan in Nederland Drakologie, Magistrologie en Piratologie verschenen. De bijzondere vormgeving, de manier van vertellen en de talrijke verrassingen op elke pagina maken van deze boeken een ware belevenis voor jong en oud. Steer weet op originele wijze onderwerpen uit de geschiedenis en fantasiewerelden tot leven te wekken. Ook de twee nieuwste boeken uit deze succesvolle serie getuigen van Steers vakmanschap.

Van schildknaap tot ridder begint met een brief van ridder Godfried de Lansier aan zijn zoon, die zijn opleiding tot ridder gaat starten. Het boek biedt je alle informatie die je nodig hebt om ridder te worden: het verhaalt over de voorbereidingen, het leven als schildknaap, de uitrusting, de training, de gevaren van het ridderschap, veldslagen, belegeringen en beroemde ridders uit het verleden.

Voor kleuters die van ridders houden een spannend kijk- en speelboek met allerlei leuke verrassingen en popups. Voor oudere kids een prachtig leesboek en naslagwerk. Ook leuk voor op school.

 

Van ridder tot schildknaap - Dugald A. Steer
Uitgeverij Van Goor
ISBN 9789000037575, prijs € 15,95.
Direct bestellen bij Bol.com (inkijk-exemplaar!)

 

 


 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright