HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 
Kinderkleding

Welke ouder vindt het niet leuk om hippe of stoere kleding te kopen voor zijn of haar dreumes of peuter? Het aanbod is groot en divers. Niet alleen in winkels maar ook via Internet is van alles te vinden. Vaak zelfs voor een betere prijs doordat de leverancier minder onkosten maakt. Let wel op de verzendkosten die er vaak nog bij komen, die kunnen behoorlijk variëren. Er zijn webwinkels die (merk)kleding verkopen, maar ook webwinkels die 2e-handskleding aanbieden. Op deze pagina vindt je enkele links en webwinkels (let op voorwaarden, bijkomende verzendkosten en inschrijving KvK, wanneer je wat koopt) en wat tips om zelf je kleding te verkopen.

Het past niet meer!

Je kent het probleem: die leuke stoere broek die je net een paar maanden geleden hebt gekocht, is nu al te klein! Je bent "uit de kleine kinderen" en je familie en vrienden ook. De kleren zijn nog zo mooi, zonde! Wat je zou kunnen doen, is je kleding aanbieden bij een 2e-handskledingzaak die de kleertjes voor jou wil verkopen. Je kunt ook zelf je kleding verkopen, hou bijvoorbeeld een garage sale voor de buurt of zet een advertentie in het plaatselijke krantje. Je kunt ook je kleding aanbieden op het Internet, bijv. via www.marktplaats.nl of e-bay. Niet alleen handig voor je kleding, maar ook spullen zoals speelgoed, je kinderwagen, buggy, of Maxy Cosy e.d. Tip: zorg voor foto’s bij je advertentie. Durf je nog een stap verder en heb je er de tijd en energie voor, dan open je een eigen webwinkel! Het vergt natuurlijk wel enige kennis, maar ook tijd en denk aan de administratie die erbij komt kijken.

Jouw mening, jouw verhaal

Op het Peuter Place Forum loopt een discussie over 2e-handskleding en merkkleding. Wil je jouw mening kwijt of ben je benieuwd hoe anderen erover denken, ga dan naar het forum.

 

 

 

  

 

 
   
 
HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

   
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright