HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

 

Bunnicula

Het vegetarische vampier-konijn zet zijn tanden in Boomerang
vanaf 20 juni om 16:20 uurBoomerang presenteert op 23 mei de gloednieuwe serie Bunnicula. De serie, geproduceerd door Warner Bros., is gebaseerd op de populaire kinderboekenserie van James Howe en vertelt het verhaal van het aandoenlijke, roodogige vampier-konijntje Bunnicula. Bunnicula was het huisdier van Dracula en hoort nu bij de 13-jarige Mina, met wie hij allerlei leuke avonturen beleeft.

De gloednieuwe serie Bunnicula volgt de 13-jarige Mina Minroe en haar familie die naar een oude flat verhuizen, die ze hebben geërfd van een oudtante in New Orleans. Mina gaat op onderzoek en ontdekt in de kelder van de flat een kamer waar een harig zwart/wit konijn met grote ogen opgesloten zit.

 

Mina wordt meteen verliefd op het schattige konijntje, niet wetende dat hij bovennatuurlijke krachten bezit. Het mysterieuze konijn wordt met open armen ontvangen door Mina’s lieve, relaxte hond Harold, maar gevreesd door haar paranoïde kat, Chester, die zich alleen maar druk kan maken om de mogelijke paranormale last die een vampier-konijn kan veroorzaken.

Bunnicula houdt erg veel van Mina en haar familie en zet alles in het werk om hen te beschermen tegen alle rare buitenaardse dieren en monsters die zijn bovennatuurlijke krachten lijken aan te trekken.

Het schattige vegetarische vampier-konijn Bunnicula en zijn vrienden, Harold en Chester beleven de meest ongelooflijke avonturen. Van een ontmoeting met een spook die zich een weg baant door de waterleidingen in hun flat, tot een vampier-teek die op Harold terecht komt en zijn lichaam en geest overneemt; Bunnicula is meestal de oorzaak en de oplossing voor al hun problemen!

 

MAIL & WIN

We mogen vier pakketjes verloten met een Boomerang broodtrommel, strandbal, pen en notebook. Wil jij kans maken? Stuur dan een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Bunnicula. Insturen kan tot en met 31 mei as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like, share én reageer onder deze actie.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright