HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 
Nieuwe Kabouter Plop show

Het Bezoek van Pinki


Vanaf 4 oktober brengt Studio 100 de nieuwe KabouterPlop show Het Bezoek van Pinki naar de Nederlandse theaters. In de familievoorstelling beleven Klus, Kwebbel, Lui en natuurlijk Kabouter Plop een nieuw avontuur.

In Het Bezoek van Pinki zien we oude bekenden terug uit de Kabouter Plop speelfilm ‘Plop en de Pinguïn’. De kaboutervrienden brengen een brief aan Uitvindkabouter Pruts. In zijn laboratorium staat een hele speciale uitvinding: een Reismachine.

Pruts moet weg en ondertussen proberen Klus en Kwebbel stiekem kabouter Snorre van de Zuidpool naar hier te halen. Maar in plaats van Snorre komt Pinki de Pinguin uit de machine tevoorschijn. Later verdwijnt Lui en de machine gaat ook nog stuk. Of dit allemaal nog goed komt …. ?
Dat is te zien in het theater!

De Plop Show Het Bezoek van Pinki is vanaf 4 oktober te zien door heel Nederland en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Kijk voor een actuele speellijst en meer informatie op www.studio100.nl.

Studio 100
In België beheert Studio 100 een drietal pretparken met de naam Plopsaland. In 2009 zal Plopsaland ook in Nederland (bij Coevorden) haar deuren openen.


 

 

  

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright