HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

brugpiepers op het witte doek

Brugklas – De tijd van m’n leven


Vanaf 7 februari 2019 in de Nederlandse bioscopen

De bekende brugklassers krijgen in februari een eigen bioscoopfilm: Brugklas – De tijd van m’n leven met in de hoofdrollen onder anderen Sterre van Woudenberg en Vincent Visser. Verder zullen oud-brugklassers Niek Roozen, May Hollermann, Fleur Verwey, Belle Zimmerman en Sonia Eijken ook te zien zijn in de film. De film wordt geproduceerd door Tuvalu Media en gedistribueerd door Just Film Distribution.


Synopsis
      Brugklas groepsfoto 1.jpgBrugklas – De tijd van m’n leven gaat over Nola (Sterre van Woudenberg) die zwaar de pineut is wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse (Vincent Visser). Door haar verdriet en jaloezie komt ze nog meer in de problemen: ze mag niet meer mee op kamp. Hier maakt de populaire Fenna (Stefania Liberakakis) dankbaar gebruik van, want zij wil de knappe Jesse inpalmen. Wanneer Nola ten einde raad is en dit wil voorkomen, krijgt zij hulp uit onverwachte hoek. Boy (Julian Moon Snijder), een rebelse jongen uit de tweede, schiet te hulp. Samen gaan zij op pad om Fenna tegen te houden en Jesse terug te wi nnen… Maar is dit nog wel, wat Nola wil?

Over de makers

Brugklas – De tijd van m’n leven wordt geproduceerd door Tuvalu Media (producent van onder andere Maestro en Ali B op Volle Toeren) en realiseert hiermee haar eerste speelfilm. De regie is in handen van Raymond Grimbergen en het scenario is geschreven door Arnout Vallenduuk. De film wordt uitgebracht door Just Film Distribution (‘Fashion Chicks’, ‘De Film van Dylan Haegens’, ‘First Kiss’ welke nu in productie is). Brugklas – De tijd van m’n leven is vanaf februari 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Trailer

 


MAIL & WIN
Wil jij kans maken op 2 vrijkaarten? Stuur een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Brugklas ! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten waarom jij wil winnen.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright