HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes
 

 

Buurman en Buurman beginnen voor zichzelf!

 

Gelukkig! Buurman & Buurman komen terug in het theater.

Na het succes van "Buurman en Buurman gaan verhuizen", de theatervoorstelling die in 2010/2011 in vele theaters te zien was, komen Buurman en Buurman weer naar de theaters. Met een hele nieuwe show. Een slapstickmusical!  Voor iedereen vanaf 3 jaar.

Als de Buurmannen lekker in de tuin een appeltje aan het eten zijn zakken ze door hun bankje.  Voor Buurman en Buurman is niets aan de hand. Met een hamer, zaag, stukkie touw en wat lijm is de bank zo gerepareerd. En als ze dan besluiten om van de appelboom een bijpassende tafel te maken, zijn ze niet meer te houden. Voor ze het weten beginnen ze voor zichzelf en zijn beiden directeur van hun eigen meubelfabriek. Als dat maar goed gaat!

De liedjes zijn geschreven door taalkunstenaar Ivo de Wijs. Cabaretier Jelle Kuiper maakte de teksten en regisseur Bruun Kuijt regisseerde het tot een echte slapstickmusical. “A JE TO”.

Buurman & Buurman werd door lezers van de VPRO-gids uitgeroepen tot het favoriete Villa Achterwerk-programma aller tijden.

Speellijst en online kaartenverkoop

 

Win vrijkaarten!

Wil jij kans maken op vier vrijkaarten voor deze vrolijke musical? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Buurman & Buurman. Geef tevens aan welke locatie je voorkeur heeft.
Insturen kan tot en met 1 april as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én share deze actie via je status.

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 


 
© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright