HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum
 

 

CARS 2

vanaf 6 juli 2011 in de bioscoop, ook in Disney Digital 3D

 

In Cars 2 steken super raceauto Bliksem McQueen en zijn beste vriend Takel de Grote Oceaan over om te gaan racen tijdens de allereerste Grand Prix in de wereld. De race moet bepalen wie de snelste raceauto ter wereld is. Wanneer Takel in een internationaal spionnenavontuur verzeild raakt, blijkt de weg naar succes boordevol valkuilen, omleidingen en hilarische verrassingen te zitten. Takel bevindt zich met het ene wiel in de belangrijke race van Bliksem McQueen en met het andere wiel in een super geheime spionagemissie. Hij komt in een explosieve achtervolging terecht wat hem dwars door de straten van Japan en Europa leidt.

Naast de bliksemsnelle actie is er in Cars 2 een kleurrijke nieuwe auto-cast toegevoegd bestaande uit onder andere geheime agenten, gevaarlijke boeven en internationale raceconcurrenten. John Lasseter keert terug in de bestuurdersstoel en regisseert het nieuwe vervolg op Cars (Winnaar Golden Globe® in 2006).

Cars 2 wordt mede geregisseerd door Brad Lewis (producent van de Oscar® winnende film Ratatouille) en ook visuele effecten expert Denise Ream (co-producent Up; eind-producent visuele effecten Star Wars:Episode III-Reveng of the Sith) werkt mee aan de totstandkoming van deze nieuwe animatiefilm.

Disney/Pixar Cars 2 draait vanaf 6 juli 2011 in de bioscoop.

 

Nederlandstalige trailer

 
www.carsclub.nl

 

Bekijk ook de preview met een exclusieve scene "Takel ontmoet Finn"!

 

MAIL & WIN: EEN CARS 2 (SUPER)SPIONPAKKET

PeuterPlace verloot een aantal CARS 2 spionpakketten bestaande uit een Cars 2 horloge, een pen met onzichtbare inkt en bagagelabel. Het superspionpakket is bovendien uitgebreid met 2 DVD's (Cars Toons en Cars 1) en een autozonnescherm!

Wil jij kans maken op zo'n cool pakket ? Stuur dan een berichtje naar de redactie o.v.v. Cars 2. Insturen kan tot en met 8 juli as.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright