HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Cartoon Network Highlights november 2019

Deze maand zijn er gloednieuwe afleveringen te zien van Steven Universe, Unikitty en Teen Titans GO! Op Cartoon Network. Om dit feestje compleet te maken, mogen wij drie pakketjes verloten met leuke CN gadgets!

MAIL & WIN
Wil jij kans maken? Stuur dan een berichtje met daarin je adresgegevens naar de redactie o.v.v. Cartoon Network ! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie waarom jij moet winnen.

 

Teen Titans Go!
VANAF 11 NOVEMBER
Doordeweeks om 18:00 uur

De 'Teen Titans' – Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy en Raven – zijn terug met gloednieuwe, hilarische avonturen in 'Teen Titans Go!'

Kom erachter hoe het leven van een tiener-superheld er nou echt uitziet… wanneer de cape afgaat. Stap in de wereld van deze superhelden en beleef alle avonturen die uiteenlopen van het redden van de wereld tot aan het samenwonen zonder volwassen toezicht, en natuurlijk alle hilarische momenten daar tussenin. Eén ding is zeker met deze Titans: ze staan altijd klaar voor avontuur, binnen- en buitenshuis.

De nieuwste 'Teen Titans Go!' afleveringen zie je vanaf 11 november doordeweeks om 18.00 uur bij Cartoon Network.

UNIKITTY
VANAF 4 NOVEMBER
Doordeweeks om 15.25 uur

Laat je transporteren naar een uitbundig koninkrijk vol glittermaterie, blije gedachten en incidentele uitbarstingen, in de serie 'Unikitty'. Als koningin van het koninkrijk, heeft Unikitty drukke dagen vol met royale verantwoordelijkheden. Unikitty doet er alles aan om het iedereen naar zijn zin te maken en probeert alle negativiteit buiten haar koninkrijk te houden. Ze zit vol eindeloze energie en creativiteit, maar pas op als je in de weg staat van haar positieve mentaliteit...

De gloednieuwe 'Unikitty'-afleveringen zie je vanaf 4 november doordeweeks om 15.25 uur bij Cartoon Network!

 

STEVEN UNIVERSE
23 EN 24 NOVEMBER
Zaterdag en zondag om 20.10 uur

Ben jij dol op de lieve, gekke en tikkeltje onnozele Steven die barst van de energie? Goed nieuws! Vanaf 23 november zijn er gloednieuwe afleveringen te zien van 'Steven Universe'!

Steven is een energieke, aandoenlijke halfjuweel van een jongen, die zijn krachten probeert te beheersen om een echte held te worden, die hij voorbestemd is te zijn. Met één voet in de mensenwereld en de andere in de magische wereld dwarsboomt hij nogal eens de missies van de juwelen en kan de magie in zijn alledaagse leventje terecht komen. Maar wat er ook gebeurt, Steven blijft lachen, met een ukelele in zijn hand en een grap achter de hand!

Mis de nieuwe 'Steven Universe'-afleveringen niet vanaf zaterdag 23 november t/m zondag 24 november om 20.10 uur!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright