HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

23 april 2016

 

Berenboom geopend in Avonturenpark HellendoornFamiliepretpark Avonturenpark Hellendoorn verwelkomde vandaag twee nieuwe bewoners. Parkmascotte Baba en zijn vrouw Bella krijgen in het 80-jarige jubileumjaar van het park hun eigen Berenboom in Dreumesland.

Vandaag opende Avonturenpark Hellendoorn de nieuw gebouwde Berenboom voor de twee populaire beren. Voor de gelegenheid was Landal Greenpark's Bollo ook aanwezig. Het stel kan nu voortaan lekker in het park verblijven.

De Berenboom dient niet alleen als huis voor Baba en Bella. Dagelijks vinden er bij De Berenboom Meet & Greets plaats voor allerkleinste avonturiers. Mochten Bella en Baba niet thuis zijn, dan zijn er enkele activiteiten te beleven rondom het huis, zoals hinkelen en de paddenstoelendans.

De pratende brievenbus helpt de jonge bezoekertjes hun post bij Baba en Bella te bezorgen en ze reageren altijd persoonlijk op iedere brief of tekening!

 

Dreumesland
Dreumesland is een speciaal gebied binnen Avonturenpark Hellendoorn voor de kleinste avonturiers. Alle attracties in dit gebied zijn geschikt voor kinderen tot 120 cm. Naast het bezoekje aan De Berenboom kunnen kinderen de lucht in met het Avonturenrad, op de rug van een zwaan varen over een vijver in de Zwanenmolen, rijden in een coole vrachtwagen, zelf een vliegtuig besturen, een ritje maken op de rug van een paard of plaatsnemen in de draaimolen. Met de komst van de twee nieuwe bewoners wordt Dreumesland leuker dan ooit tijdens het feestelijke seizoen dat Avonturenpark Hellendoorn haar 80ste verjaardag viert! 

 

MAIL & WIN

Om het 80-jarige bestaan van het park te vieren, mogen we 2 mensen gelukkig maken met 2 vrijkaarten voor Avonturenpark Hellendoorn! Wil jij kans maken? Stuur dan een berichtje met adresgegevens naar de redactie o.v.v. Hellendoorn.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én reageer onder deze actie.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright