HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 


 


Dora schoenen bij VanHaren


dora-schoen

Schoenenconcern vanHaren heeft in samenwerking met Leomil NV kinderschoenen op de markt gebracht van kinderidool Dora. De kleine fans kunnen kiezen uit maar liefst zeven verschillende modellen en designs van deze heldin.

Het zijn modieuze schoenen met het speelse, avontuurlijke karakter van Dora. Door het design met kenmerkende kleuren en patches worden de schoenen helemaal omgetoverd tot echte Dora-schoenen. Een elegante en goede pasvorm, en het gebruik van duurzame materialen zorgen ervoor dat kinderen met Dora geweldige avonturen kunnen beleven. Ze geven hen meteen zin om zelf op verkenning te gaan, nu ze hun favoriete heldin steeds bij zich hebben.

 

Dora: Leuk, leerzaam en populair
Dora is met haar vriendje Boots niet meer van de buis weg te denken. Ze is al jaren het populairste tv-karakter voor kinderen van 4 tot 7 jaar oud volgens character monitor. Het succes van Dora is te danken aan de interactiviteit van de serie, het speelse maar leerzame karakter en natuurlijk de eerste kennismaking voor kinderen met de Engelse taal.

Neem voor de Dora schoenen een kijkje op www.vanharen.nl.

 

Leer piano spelen met Dora!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright