HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes
 

 

FRANKENWEENIE

vanaf 18 oktober in de bioscoop

Griezelen in de bioscoop!

Van de creatieve genie Tim Burton (‘Alice in Wonderland’, The Nightmare before Christmas’) komt FRANKENWEENIE, een hartverwarmend verhaal over een jongen en zijn hond. Wanneer het hondje van de jonge Victor, Sparky, door een auto wordt geraakt en sterft, besluit Victor de kracht van de wetenschap te gebruiken om zijn beste vriend terug tot leven te brengen met slechts een paar kleine aanpassingen. Hij probeert zijn zelfgemaakte creatie geheim te houden, maar als Sparky ontsnapt, ontdekken Victor’s mede studenten, leraren en de hele stad hoe monsterlijk het kan zijn om een tweede kans in het leven te krijgen. Het is aan Victor om zijn omgeving te overtuigen dat Sparky nog steeds zijn trouwe vriend is.

De stop-motion animatiefilm ‘FRANKENWEENIE’ is in zwart-wit gefilmd en gemaakt in 3D, waardoor de klassieke stijl een geheel nieuwe ervaring krijgt.

Genre: Animatie.
Leeftijdskeuring: 6 jaar + angst.

 

 

MAIL&WIN !

Wil jij kans maken op een Frankenweenie prijzenpakket bestaande uit 2 vrijkaarten, een sleutelhanger, een stickervel en een boodschappentas? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Frankenweenie. Insturen kan tot en met 15 oktober as.

Meer prijsvragen

 

Trailer

 

 

 

 


 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright