HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum
 

 

Maak kans op een gepersonaliseerde Goedgemerkt Groeimeter

Het antwoord op dé kindervraag ‘mama, hoe groot ben ik al?’


Kinderen willen altijd weten hoe groot ze al zijn en of ze al hard gegroeid zijn. We kennen allemaal de streepjes langs de deur of op de muur die de lengte van de kinderen des huizes aangeeft.

Goedgemerkt biedt daar nu een trendy oplossing voor met de gepersonaliseerde groeimeters. Met deze vrolijke groeimeters kun je op een speelse manier de lengtes van je kindje op speciale momenten merken (eerste tandje, eerste schooldag, 3 jaar oud etc.). Niet alleen leuk voor nu maar ook om later, als je kindje groter is, nog eens terug te kijken.

De groeimeters zijn verkrijgbaar in maar liefst 10 verschillende designs zoals Prinses, Jungle Animals, Airplanes, Robots, Vlinders, Zeemeermin en Vogels. Omdat ze gemaakt zijn van stevig zeildoek inclusief ophangmechanisme, zijn ze niet alleen makkelijk te bevestigen maar ook op te rollen om te bewaren voor later. Je kunt de Goedgemerkt groeimeter voorzien van de naam en geboortedatum van je kindje. De groeimeters zijn natuurlijk inclusief labels om ‘goed-te-merken’ wanneer je kindje een bepaalde lengte heeft. 

Formaat: 28 cm x 130 cm. Bij de groeimeter worden natuurlijk Goedgemerkt labels geleverd. Prijs: €27,50 (excl. verzendkosten)

 

 

MAIL & WIN

Winnaars: Leonie Haarmans, Jesse Goossen, Jacqueline de Waal.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright