HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

happymom.nl: voor een handjevol geluk

 

Geluk... Voor iedereen heeft dat een andere betekenis. Maar iedereen is het er wel over eens dat geluk vaak in hele kleine dingen zit. Met haar nieuwe site happymom.nl hoopt Corinne van Goethem bij te dragen aan een klein beetje geluk. Niet alleen door informatie en advies te verstrekken met betrekking tot het moederschap en de opvoeding van kinderen, Corinne hoopt je vooral blij te maken met handige en leuke weetje en ervaringsverhalen van moeders.


"Er is een heel groot aanbod van literatuur en online media te vinden over opvoeding. Maar nergens vond ik echte praktijkverhalen. Hoe pakken andere moeders het aan? Hoe combineren zij kinderen met hun werk, hoe regel je het thuis, wie maakt er schoon en wie kookt er, wat doe je op je vrije dag met je kinderen; ga je dan schoonmaken of besteed je dit echt alleen aan de kinderen en ga zo maar door. Duizenden vragen waar ik niet echt antwoord over kon vinden. Zo kwam ik op het idee om dit digitaal magazine te beginnen. Happymom.nl geeft tips om het leven te vergemakkelijken, bijvoorbeeld met leuke gadgets of makkelijke recepten waar kinderen van smullen. Allerlei dingen waar jij en je kind lekker bij in je vel zitten en waardoor je misschien wel dat handjevol geluk vindt: vooral in jezelf!"

 


Op Happymom.nl vind je ervaringsverhalen van moeders over diverse onderwerpen. Regelmatig wordt er ook een bekende moeder geïnterviewd, zoals bijvoorbeeld Angela Groothuizen, Vivian Ewbank en Tanja Jess. Daarnaast worden er pittige vragen gesteld aan kinderpsychologe Tischa Neve, bekend van het opvoedtv-programma Schatjes. Je kunt je aanmelden voor een gratis tweewekelijkse nieuwsbrief en meedoen aan diverse acties.

Neem dus eens een kijkje op www.happymom.nl !

Lees ook 'in gesprek met happy mom Corinne van Goethem'.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright