HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum
 

 

Innkids Princess maakt prinsessendromen waar

Kinderkleding, maar dan nét even anders

 

Op zoek naar bijzondere kinderkleding, Spaanse jurken, of een origineel Carnavalkostuum? Neus eens rond bij Innkids Princess, een online kledingwinkel met exclusieve kinder- en verkleedkleding uit Spanje, Italië en Frankrijk.

 

Welke kleine meid droomt niet van zwierige prinsessenjurken, uitbundige sierraden, sierlijke haarmode en schoentjes met hakjes? Innkids Princess biedt een ruime keuze uit trendy kindermode en Flamenco- en prinsessenplezier. Het assortiment varieert van Spaanse jurken en dansrokken, prinsessenjurkjes, dansschoenen, bruidsmeisjes mode, stierenvechterspakken, mode voor dames en Barby(!) en uiteraard vele kleurige accessoires. Leuk voor in de verkleedkist of voor Carnaval!

 

Alle kleding wordt voor u op maat gemaakt en de producten zijn van een hoogwaardige kwaliteit die garant staat voor jaren prinsessenplezier!

 


Stylingadvies
Advies nodig bij uw keuze? Op aanvraag staat Monique Brand van Innkids u graag terzijde met professioneel stylingadvies. Speciaal voor uw kindje kan een persoonlijk pakket worden samengesteld.

 

Kleine meisjes dromen weg in de magische prinsessenwereld van Innkids Princess!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright