HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes
 

 

Kaspersky Pure 2.0 Total Security

 

Kinderen maken op steeds jongere leeftijd gebruik van het internet. Ze zijn zich vaak niet bewust van de gevaren die dat met zich mee brengt. Veel ouders maken dan ook zich zorgen over het internetgebruik van hun kinderen, wanneer ze zelf niet in de buurt zijn.

Kaspersky Pure 2.0 Total Security is niet alleen antivirus software en de beveiligingsoplossing voor je eigen documenten en foto’s, maar zorgt voor bescherming voor het hele gezin.

Zo kun je de online activiteiten van je kinderen zonder moeite vanaf je eigen PC monitoren en/of beperken. Je kunt de toegang tot internet, bestanden, games en websites beheren en het gebruik van sociale netwerken beperken of registreren. Zo kunnen je kinderen veilig en verantwoord internetten, zelfs als je er niet naast zit!


Kaspersky
3 PC's / Benelux
EAN 5060226043866
Prijs: € 79,99 bij Bol.com.

 

LIKE & SHARE !

Wij verloten een compleet softwarepakket van Kaspersky Pure 2.0 Total Security met de optimale bescherming voor jou en je gezin, dus doe mee en win!

1. Vind PeuterPlace.nl facebookpagina leuk én
2. Deel deze actie met al je vrienden.

Vind je onze Facebookpagina al leuk, dan hoef je deze actie uiteraard alleen maar te delen.

Wie weet win je dit superhandige pakket!

 

Oproepje

Tevens zijn we op zoek naar mensen die dit product voor ons willen testen en recenseren. Wil jij het pakket gratis ontvangen om hierover een review te schrijven? Vermeld dit onder de actie op Facebook of stuur een berichtje naar de redactie o.v.v. Kaspersky Review.

 

 

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 


 
© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright