HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum 

Voor vakantie of mini-break: Kidspower sportkampen

Laat de zon maar schijnen en je kinderen lekker buiten genieten

 

Soul Calibur logo klein.JPGNiet naar school? Dat is voor de meeste kinderen een feest, maar voor de ouders soms wat minder. De oppas is bijvoorbeeld uitgerekend die periode met vakantie, het is topdrukte op de zaak en je kunt echt niets anders verzinnen dan maar wéér naar een kinderfilm in de bios. En dus is het in de praktijk één grote hangpartij met Jetix, cola & chips, en de enige lichaamsbeweging van de kids is het knoppendrukken op de DS of het zwaaien met de Wii-bediening. Zonde, want het kan zoveel leuker, verrassender, makkelijker en vooral gezonder.

 

Met de KidsPower sportkampen doet u de kinderen én uzelf een groot plezier. Actief sporten in de zomerzon samen met kinderen van je eigen leeftijd!

De KidsPower sportkampen zijn al zes jaar een begrip. Het accent bij deze twee- of driedaagse kampen ligt uiteraard op sport, en hockey of voetbal in het bijzonder. Het zijn echte mini-kampen: niet alleen in duur, maar ook in omvang. De activiteiten van KidsPower staan bekend om hun individuele aandacht. Geen kindermassa, maar kleine groepjes waardoor elk kind de aandacht krijgt die hij of zij verdient en iedereen vaak aan de beurt komt.

 

Soul Calibur logo klein.JPGIn de ochtend leren gespecialiseerde voetbal- en hockeytrainers de beste trucs en nieuwste tactieken. De trainingen komen uit de koker van topcoaches en zijn geschikt voor kinderen van alle niveaus. Op de kampen staat daarbij de ‘fun'-factor centraal. Vandaar dat 's middags ook andere 'sporten' als knotsbal, ijshockey (op je schoenen), een SuperSoaker-duel en golf voorbij komen!

Al dat sporten in de buitenlucht is gezond, hetzelfde geldt voor de sportieve lunch en verantwoorde tussendoortjes en drankjes die bij de prijs inbegrepen zijn.

 

De kampen zijn onderverdeeld in 2 leeftijdsgroepen:

  • de KidsPower mini-hockeykampen zijn voor kinderen van 6 t/m 10 jaar oud.
  • de KidsPower XL kampen zijn voor kinderen van 10 t/m 13 jaar oud.


Op www.kidspower.nl vindt u het hele aanbod en informatie over het team en de pedagogische visie van de organisatie.

 

Mail & Win: mini-hockeykamp voor jezelf en je beste vriend(in)

Maak nu kans op een gratis mini-hockeykamp voor je kind en zijn of haar beste vriendje op een locatie naar keuze! Stuur een berichtje met de naam, adres en leeftijd van beide kinderen naar actie(@)peuterplace.nl. Insturen kan tot 30 juni as.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright