HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum
 

 

verkleedkleren voor kinderen

Maak kans op een verkleedset!

 

 

Kinderen vinden het heerlijk om zich te verkleden, niet alleen met Carnaval of op een feestje, maar ook thuis spelen kids graag verkleed als ridder, zeemeermin, prinses of piraat!

Rollenspel stimuleert de ontwikkeling en wanneer de kinderen daarbij kunnen verkleden, wordt hun fantasie extra geprikkeld. Bassisscholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen maken dan ook graag gebruik van verkleedkleren in de themahoek.

Bij www.kinderverkleedkleding.nl vind je allerlei originele verkleedsetjes. Bekende en minder bekende themakleding wordt in het eigen atelier ontworpen en gemaakt.

De kostuums zijn van sterke brandveilige(!) katoenen stoffen en ze worden stevig in elkaar genaaid. Morsen, kliederen en buitenspelen is geen enkel probleem: de kleding kan probleemloos worden gewassen in de wasmachine


 

 

MAIL & WIN: Verkleedpak naar keuze (2x)

We mogen 2 kinderen verwennen met een kostuum naar keuze van kinderverkleedkleding.nl.

Wil je kans maken? Stuur dan een berichtje sturen waarin je aangeeft wélke set in welke maat je graag wilt winnen naar verkleden(@)peuterplace.nl. Vergeet je naam en adres niet. Insturen kan van 1 tot en met 15 november as.

 

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright