HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Klara en de gekke koeien

Vanaf 14 maart 2019 in de bioscoop

Kun je ook niet wachten tot de lente start op 20 maart? Voor de liefhebbers begint de lente al een weekje eerder wanneer Just Film Distribution op 14 maart Klara en de gekke koeien naar de Nederlandse bioscopen haalt. De avontuurlijke en grappige animatiefilm gaat over het jonge kalfje Klara die een grote ster wil worden. Ze belandt op een boerderij die al snel in gevaar komt, het vrolijke kalfje schiet gelijk te hulp. Kunnen Klara en haar boerderijvrienden de boerderij redden en haar droom om en ster te worden waarmaken? Ga deze lente met Klara mee op avontuur wanneer Klara en de gekke koeien te zien in de Nederlandse bioscopen vanaf 14 maart.

Synopsis
Midden in de grote stad woont het jonge kalf Klara die maar één grote droom heeft. Als ze later groter is wil ze een grote ster worden! Op een dag krijgt Klara een langverwachte brief van haar vader. Ze heeft haar vader al jaren niet gezien en ze besluit hem op te zoeken. Zo komt Klara terecht in het echte boerderijleven vol avontuur. Ze maakt allemaal nieuwe vrienden, maar dan komt plotseling de boerderij in gevaar. Om de boerderij te redden uit de handen van een gemene zakenman, moeten Klara en haar vrienden 100 appeltaarten bakken. Alleen de appels van de boerderij blijven maar verdwijnen… Gaat het Klara en haar vrienden lukken om de dader te pakken, haar droom waar te maken én de boerderij te redden?

 
Speelduur: 66 minuten
Kijkwijzer: alle leeftijden

 

MAIL & WIN
Wij verloten 2x 4 vrijkaarten. Wil jij kans maken? Stuur een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Klara ! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten waarom jij wil winnen.

Trailer

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright