Gratis weekend- of midweekverblijf bij Landal Greenparks - prijsvraag
HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

Volop najaarsvoordeel bij Landal GreenParks !Feest voor kinderen en (groot)ouders!

Een verblijf bij Landal GreenParks is voor kinderen één groot feest: elke dag is er Kinderdag! Ze kunnen samen met Bollo de Beer of met Puk en Pelle op avontuur en meedoen aan allerlei activiteiten. Je kind komt tijd tekort en slaapt 's als een roosje. Zo genieten (groot)ouders ook van een aantal heerlijk ontspannende dagen!

Najaarsvoordeel
Bij Landal GreenParks boek je nu al een weekend of midweek vanaf slechts € 99,00!
Kijk snel op voor de beste last minutes!

 

Speciale kinderbungalows

Heerlijk een paar dagen erop uit betekent voor ouders met kleine kinderen helaas ook slepen en sjouwen met veel spullen: campingbedje, speelgoed, aankleedkussen, noem maar op… De Landal GreenParks kinderbungalows zijn in dit geval echte een uitkomst.

Landal Greenparks kinderbungalows zijn extra kindvriendelijk en veilig, voorzien van alle noodzakelijke attributen zoals leuke meubeltjes, speelgoed, aankleedkussen, commode, kinderstoel, -bedje, en –badje, zandbak (buiten), een traphekje en kinderveilige stopcontacten.

 

 

PRIJSVRAAG

 

Bedenk een leuke Halloween-activiteit voor peuters en kleuters, bijvoorbeeld een knutsel, een spelactiviteit, een recept of een traktatie. Stuur je idee, bij voorkeur met een foto of afbeelding, in naar halloween(@)peuterplace.nl.

De meest originele inzending wordt beloond met een gratis weekend- of midweekverblijf in een vier- of zespersoonsbungalow bij Landal Greenparks!

Insturen kan tot 15 oktober as.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


© 2004 - 2008 Peuter Place - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright