Landal Greenparks - ontspannen en spelen in een kinderbungalow
HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

Heerlijk ontspannen bij Landal GreenParks


Feest voor kinderen en (groot)ouders!

Een verblijf bij Landal GreenParks is voor kinderen één groot feest: elke dag is er Kinderdag! Je kind kan samen met Bollo de Beer óf met Puk en Pelle op avontuur, of meedoen aan allerlei activiteiten die voor de kinderen worden georganiseerd. Je kind komt tijd tekort en slaapt 's als een roosje. Zo genieten (groot)ouders ook van een aantal heerlijk ontspannende dagen!

 

 

Speciale kinderbungalows

Heerlijk een paar dagen erop uit betekent voor ouders met kleine kinderen helaas ook slepen en sjouwen met veel spullen: campingbedje, speelgoed, aankleedkussen, noem maar op… De Landal GreenParks kinderbungalows zijn in dit geval echte een uitkomst.

Landal Greenparks kinderbungalows zijn extra kindvriendelijk en veilig, voorzien van alle noodzakelijke attributen zoals leuke meubeltjes, speelgoed, aankleedkussen, commode, kinderstoel, -bedje, en –badje, zandbak (buiten), een traphekje en kinderveilige stopcontacten.

 

 

De meeste kinderslaapkamers zijn voorzien van een stapelbed en/of een hoogslaper. Een speeltuin(tje) ligt vaak op korte afstand van de kinderbungalows.

De kleintjes vervelen zich geen moment en de ouders genieten zo nog beter van het echte vakantiegevoel. Wat wil je nog meer?

Kijk snel op www.landal.nl/kinderbungalows  voor meer informatie!

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


© 2004 - 2008 Peuter Place - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright