HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes
 

 

LeoLeo: Het Alpacafeest

Vanaf 7 december te zien in de bioscoop

Welkom op de Alpaca-boerderij van boer Hector waar de alpaca’s Leo, Lea en Luis de leukste avonturen beleven. LeoLeo: Het Alpacafeest! is een Nederlandse productie van Rik Sinkeldam en Andy van Veen voor de allerkleinsten. MovieCompany brengt LeoLeo: Het Alpacafeest! op 7 december uit in de bioscoop.

Twee alpaca's wonen samen met de vrolijke Yma en haar hondje Pablo op de boerderij van boer Hector in Peru. Als verrassing heeft Hector een nieuw alpaca-vriendje meegenomen. Deze Leo moet in het begin een beetje wennen aan zijn nieuwe omgeving, maar al snel is hij vertrouwd met zijn vrolijke en muzikale medebewoners. Nu alpaca Luis bijna jarig is, wil Lea hem verrassen met een groot feest en daar kan Leo haar heel goed bij helpen. Maar het loopt niet zoals gepland en het lijkt erop dat het feest niet door zal gaan. Lukt het de alpaca’s om er toch nog een groot feest van te maken?

Met de stemmen van: zangeres Belinda Vermeer, Noa Summers (SuperHond & TurboKat, musical Peppa Pig), Mieke van der Hulst (De Boterhamshow, musical Hello Dolly!, Sister Act), Glenn Coenen (Brugklas, Mascotte), Sabrine Hallewas (De Staff van Sinterklaas, musical Paw Patrol Live: De Grote Race) en Mariëlle van Diessen (musical The Sound of Music)

 

Win vrijkaarten voor de première op 7 december in Amsterdam

De première van LeoLeo is 7 december om 15:30u in FC Hyena, Amsterdam. Wij mogen 2x 4 vrijkaarten verloten. Wil jij kans maken? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. LeoLeo. Insturen kan tot en met 21 december as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én share deze actie via je status.

 

 

 

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
© 2004 - 2022 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright