HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum
 

 

Maak kans op premièrekaarten voor de familiefilm

'Megamind: Superschurk'

vanaf 15 december in de bioscoop

 

Megamind: Superschurk is de nieuwe 3D animatiefilm van de makers van “Shrek,” “Madagascar” en “Kung Fu Panda”. MEGAMIND, is een mega-grappige parodie op het superhelden genre. Vanaf 15 december a.s. in de bioscoop, in de originele en de Nederlands gesproken versie. Ook in 3D!

We volgen het verhaal van van Megamind, de meest briljante slechterik die de wereld ooit gekend heeft, maar ook de minst succesvolle. Door de jaren heen heeft hij geprobeerd Metro City op elke denkbare manier te veroveren. Iedere poging draait echter uit op een geweldige mislukking dankzij de superheld Metroman. Meer informatie op www.megamind.nl

Stemmen: Megamind – Will Ferrell/Horace Cohen, Metroman – Brad Pitt/Jeroen Spitzenberger, Roxanne Ritchi – Tina Fey/Halina Reijn, Minion – David Cross/Tycho Gernandt, Titan – Jonah Hill Hal/Sascha Visser.

 

MAIL & WIN PREMIÈREKAARTEN!

De familiepremière van 'Megamind: Superschurk' vindt plaats op 11 december om 10.30 uur in Tuschinski Amsterdam, in aanwezigheid van de Nederlandse voicecast. Wil jij kans maken op vier vrijkaarten voor dit evenement? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Megamind.

Insturen kan van 1 tot tot 8 december as. (winnaars kunnen zich melden bij de kassa)


Trailer

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright