HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes
   

 

Ontwerp je persoonlijke Mepal lunchbox of drinkbeker!

 

 

Rosti Mepal drinkbekers en broodtommeltjes in vrolijke kleurtjes, of met opdruk van TV-vriendjes of voetbalclubs, welke ouder kent ze niet? Hoe vaak komt jouw kind met de Cars drinkbeker van een ander thuis? Daar is nu een oplossing voor, want MyMepal.com biedt de mogelijkheid om je persoonlijke Rosti Mepal product te ontwerpen!

Geef jouw lunchbox of drinkbeker de door jouw gewenste kleuren en bedruk ze met foto's, afbeeldingen, tekst of logo. Ze worden nóg persoonlijker door de verschillende onderdelen te mixen en te matchen, waardoor je jouw ‘one of a kind' lunchbox of drinkbeker creëert. Wedden dat je omgeving z'n ogen uitkijkt als jij jouw trendy en fleurige lunchtrommel of gepersonaliseerde waterfles tevoorschijn haalt?

 

Eenvoudig ontwerpen in 3 stappen

Ontwerpen doe je in één handomdraai. De stappen zijn simpel en duidelijk. Je kunt kiezen voor een samengesteld lunchdoosje met één enkele illustratie of tekst. Maar je krijgt ook de mogelijkheid om eigen fullcolour afbeeldingen of foto's te uploaden. In het ontwerpprogramma kun je kiezen uit diverse kleuren, achtergrondjes, plaatjes en tekstballonnetjes. Je mag gebruik maken van verschillende afbeeldingen en tekst, de prijs blijft hetzelfde. Tijdens de diverse stappen, zie je precies wat je toegestuurd krijgt, doordat het ontwerp mee verandert.

 

 

MyMepal voor iedereen

Naast de populaire Rosti Mepal campus pop-up drinkfles, lunchbox en beker voor kinderen van 4 -10 jaar biedt MyMepal een super platte to go lunchbox (ideaal voor in je laptop tas), just water H20 drinkfles als alternatief voor het meenemen van een gewoon saai waterflesje en een to go duo beker voor op kantoor. Grote eters kiezen voor de XL lunchbox waarin je zelfs 8 boterhammen lekker vers kunt houden. Upload foto's van je kinderen of je geliefde huisdier op de lunchbox en de broodjes smaakten nog nooit zo lekker!

Prijzen variëren van EUR 5.50 tot EUR 17.50, excl. verzendkosten. De levertijd bedraagt 3 werkdagen.

 

Review

PeuterPlace mocht ter beoordeling een product ontwerpen. Het leek ons leuk eens te kiezen voor een Lunchbox Large voor een vader, die Mepal SpongeBob trommeltjes van zijn zoontjes gebruikt. De kinderen helpen bij het ontwerp. Ze kiezen de kleuren en illustraties, die rondom de foto's worden geplaatst. Het product is niet alleen voor papa, vinden ze. Zij willen de trommel straks ook een keer gebruiken! Het jongensachtige, wat rebelse ontwerp is aanleiding voor het kopje: 'Krachtvoer'.
Snel en eenvoudig doorlopen we samen het bestelproces. Na drie werkdagen wordt het product afgeleverd. Een mooie stevige trommel zoals je MyMepal mag verwachten. De lunchbox is verrassend groot en de kwaliteit van de opdruk (foto's) is haarscherp. Het is een stoere universele lunchbox waar alle gezinsleden gebruik van kunnen maken. Handig voor een dagje uit, en leuk om cadeau te doen met moeder of vaderdag!

 

Over MyMepal.com
MyMepal.com is een initiatief van GoedGemerkt.nl, geroemd vanwege hun duidelijke site met plak- en instrijklabels om je spullen te merken. Goedgemerkt werkt al sinds de oprichting samen met Rosti Mepal, omdat de vrolijke, watervaste gepersonaliseerde naamlabels een perfecte oplossing zijn voor de schoolbekers en lunchboxen van Rosti Mepal. Vanaf heden biedt Goedgemerkt op MyMepal.com de mogelijkheid om je eigen Rosti Mepal lunchbox, broodtrommel, schoolbeker of drinkfles zelf samenstellen qua kleur en bedrukking. Net als op Goedgemerkt.nl zie je op MyMepal.com precies wat je thuis gestuurd krijgt.

 

www.mymepal

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright