HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Minions: Hoe Gru superschurk werd

Vanaf 24 juni in de bioscoop (Eng en NL)

Deze zomer gaat 's werelds grootste animatiefranchise terug naar het begin. We zien hoe de grootste superschurk ter wereld zijn iconische Minions ontmoet en met hen de meest verschrikkelijke crew uit de filmgeschiedenis vormt.

Lang voordat hij een superschurk wordt, is Gru een 12-jarig jongetje in een buitenwijk in 1970 die vanuit zijn kelder plannen smeedt om de wereld te veroveren. Maar dat gaat nog niet zo goed. Als de Minions, onder wie Kevin, Stuart, Bob en Otto (een nieuwe Minion met een beugel die het heel graag goed wil doen), op Gru’s pad komen bundelen de onwaarschijnlijke vrienden hun krachten. Samen bouwen ze hun eerste schurkenhol, ontwerpen ze hun eerste wapens en bereiden ze hun eerste missies voor.

 

MAIL & WIN
We mogen 3 prijzenpakketjes weggeven met 2 vrijkaarten, Minions headphones en stickers! Wil jij kans maken? Stuur dan een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Minion2 Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie wat en waarom jij moet winnen.

 

Trailer 


 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2022 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright