HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum

 

 

nijntje in de kinderkamer

Maak kans op een nijntje slaapkamer pakket


Wie is er niet groot geworden met nijntje pluis? Het lieve konijntje vierde dit jaar in juni alweer haar 54e verjaardag! De boekjes van nijntje zijn in bijna vijftig talen verschenen en inmiddels zijn wereldwijd ruim 85 miljoen exemplaren verkocht. Overzichtelijkheid en eenvoud zijn kenmerkend voor de stijl van Dick Bruna, waarvan onlangs het 120e boekje verscheen.

Naast de boekjes zijn er tal van leuke nijntje producten verkrijgbaar, variërend van speelgoed, DVD's, meubels en allerlei accessoires om de slaapkamer van je kindje mee op te fleuren.

 

Behangrand Sterren
Deze behangrand van nijntje en nina tussen de sterren is een mooie en praktische opfleuring van de baby- en kinderkamer. De rand is zelfklevend en kan dus snel en zonder behangplaksel aangebracht worden. Afmeting 11,5cm hoog, 5m lang, prijs: € 24,95.

Rijstpapieren lamp Sterren
De papieren bollamp met afbeeldingen van nijntje en nina tussen de sterren maakt de kinderkamer compleet. Doorsnee ca. 35cm, prijs: € 6,95.

Foamfiguren Sterren
3 nijntje figuren met losse sterren uit foam ter decoratie van oppervlakken zoals muren, deuren en ramen. De figuren zijn zacht en afwasbaar. Worden geleverd met zelfklevende strips. Afmetingen variëren van 13cm-19cm bij 20cm, dikte ca. 0,8cm, prijs: € 8,95.

Deze producten zijn beschikbaar bij Prénatal en diverse internetwinkels.

 

 

PRIJSVRAAG: nijntje slaapkamer pakket

PeuterPlace geeft twee leuke pakketten weg waarmee je de kinderkamer kunt omtoveren in een echte nijntje slaapkamer. Wil jij kans maken? Beantwoord de volgende vraag: (bekijk Prentenboeken in de Kijker)

Wat is de titel van het 120e boekje van Dick Bruna?

 

Stuur het juiste antwoord in naar slaapkamer(@)peuterplace.nl. Vergeet niet je naam en adres te vermelden! Insturen kan tot 15 oktober as.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

© 2004 - 2009 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Disclaimer - Copyright