HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 


 

PeuterPlace.nl nu ook op hyves

peuterplace.hyves.nl
PeuterPlace.nl heeft bij wijze van experiment een hyve geopend als alternatief voor het afgesloten forum. Leden van de hyve kunnen hier naar believen berichten, polls en foto's plaatsen, video’s vertonen, bloggen of kwekken. (chatten)

PeuterPlace.nl hoopt hiermee, naar gelang de behoefte, extra interactiviteit te bieden aan haar bezoekers. Ouders, leidsters en leerkrachten kunnen hun reacties kwijt of ervaringen, tips en adviezen uitwisselen.

Leden kunnen ook hun vrienden uitnodigen om lid te worden van de hyve. De inhoud zal hopelijk voornamelijk door de leden zélf worden bepaald. Alle input met betrekking tot dreumessen, peuters en kleuters is welkom!

De peuterplace.hyves.nl is nog maar een maand 'live'. Er is dus dringend behoefte aan ervaren en/of actieve hyvemama´s, -papa´s, -oma’s en -opa´s, leidsters en leerkrachten die gezellig gaan zoemen in deze bijenkorf !

Naast de ledenhyve waarvan men lid kan worden, is er een vriendenhyve waar men zich kan aanmelden als vriend van PeuterPlace. Op dit type hyve kan men geen polls, berichten of foto's plaatsen.

Om enige privacy te waarborgen, is de hyve alleen leesbaar voor leden. Je wordt toegelaten tot de hyve na toestemming van de beheerder.

Meld je gratis aan en nodig je vrienden uit!

 
 

  

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright