HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum
 

 

RANGO FANDAG in DierenPark Amersfoort


packshot Rango.jpgDe animatiefilm Rango, met in de hoofdrol de dappere en stoere hagedis die onverwachte avonturen beleeft, gaat op 6 juli in première op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren wordt in DierenPark Amersfoort een bijzondere fandag georganiseerd.

Bezoekers van DierenPark Amersfoort krijgen deze dag niet alleen de primeur van de Rango DVD release, ze kunnen ook de film in het park kijken te midden van alle dieren in het park. Ook kunnen de bezoekers een aantal hele bijzondere gasten uit de film ontmoeten. Natuurlijk is er ook in het DierenPark van alles te beleven. In het Honderdduizend Dierenhuis, het nieuwe verblijf voor onder anderen allerlei bijzondere woestijnbewoners, kunnen bezoekers de dieren bekijken die ook in de film Rango te zien zijn. En dappere bezoekers kunnen wellicht van heel dichtbij de slangen of spinnen bekijken!

Bij de entree ontvangen alle bezoekers een unieke Rango plattegrond en kunnen hier spelletjes en speciale activiteiten op vinden. Voor de eerste 200 bezoekers ligt er ook een gratis Rango poster klaar en kinderen kunnen de hele middag kans maken op unieke Rango prijzen. Vanaf 13:00 uur vinden de speciale Rango activiteiten plaats. Om 14:00 uur is de overhandiging van het eerste exemplaar en presenteren de speciale gasten zich. Daarna vindt een vertoning van de film plaats.

 


Dierenpark.jpgRango,_still_300dpi_2048x1151px_X.jpg

 

MAIL & WIN: vrijkaarten voor de Rango Fandag in Dierenpark Amersfoort

Wil jij kans maken op twee vrijkaarten voor de primeur van de Rango DVD release in Dierenpark Amersfoort? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Rango Fandag.

Insturen kan tot en met 4 juli as.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright