HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum
 

 

 

Schrijf mee aan het grootste sprookje!

Op zaterdag 13 juni a.s. vindt op Sprookjescamping de Vechtstreek een speciale Sprookjesdag plaats. Met de campinggasten en kinderen uit de buurt wordt een recordpoging gedaan om het grootste sprookje te schrijven. De bedoeling is dat elk kind een voorgaande zin, geschreven door een ander, aanvult met een eigen zin. Iedereen zal zo bijdragen aan het sprookje, dat natuurlijk verrassende wendingen zal kennen!

 

PRIJSVRAAG

PeuterPlace.nl is gevraagd al haar bezoekers en hyvers op te roepen om mee te helpen bij het schrijven van het grootste sprookje. De leukste inzending wordt beloond met een sprookjespakket, waarin o.a. een DVD van Hannah de Heldhaftige zit. Doe je mee?

Hyvesleden kunnen op het forumbericht reageren en meedoen. Sitebezoekers kunnen een berichtje sturen, met antwoord op de volgende vraag: welke zin mag absoluut niet ontbreken in een goed sprookje? (de zin wordt in het sprookje verwerkt)

Stuur je e-mail, voorzien van naam en adres, naar prijsvraag@mediatornado.nl.
Insturen kan tot 1 juni as.

 

WIN GRATIS VERBLIJF OP SPROOKJESCAMPING!

Een van de personages die een belangrijke rol speelt op de camping is Hannah de Heldhaftige. Hannah is een heel dapper meisje. Op de Sprookjesdag zal de ‘Hannah de Heldhaftige bokaal’ worden uitgereikt aan de meest heldhaftige persoon. Heb jewel eens een heldendaad verricht of ken je iemand die dat  heeft gedaan? Stuur dan je verhaal op naar prijsvraag@mediatornado.nl. Degene die de meest heldhaftige daad heeft verricht, ontvangt op 13 juni de Hannah de Heldhaftige bokaal en wint een gratis verblijf op Sprookjescamping de Vechtstreek.  

Kinderen worden de hele dag vermaakt door het animatieteam van de camping en een bekende Nederlandse schrijver zal voorlezen uit zijn nieuwe kinderboek. Ook is er een grote skelterbaan van Berg Toys aangelegd, waar kinderen lekker kunnen scheuren om geld op te halen voor het goede doel!

 

Sprookjescamping de Vechtstreek

Sprookjescamping de Vechtstreek is één van de meest bijzondere en verzorgde campings voor gezinnen met jonge kinderen. Op deze 5 sterren familiecamping (in 2007 verkozen tot ANWB Camping van het Jaar) hebben kinderen en ouders de tijd van hun leven. De Sprookjescamping heeft haar eigen sprookjesverhaal en eigen sprookjesfiguren, die kinderharten zonder uitzondering weten te veroveren. Aan werkelijk alles is gedacht; van plezier voor de allerkleinsten tot comfort voor de ouders.

 

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

© 2004 - 2009 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Disclaimer - Copyright