HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes
 

 

Semianyki - The Family

Hilarische clownsvoorstelling uit Rusland

 

Ze komen uit Sint-Petersburg, traden op met Cirque du Soleil, houden een voorstelling lang hun mond, maar ondertussen ontgaat het publiek niets van de komische gebeurtenissen op het toneel.

De Semianyki-clowns zijn jong en getalenteerd maar kennen hun klassiekers: hun melancholie is gestileerd en aan hun koddigheid kleeft een droevig randje. Deze komische voorstelling over een verknipte familie speelt sinds 2005 over de hele wereld voor uitverkochte zalen en was nog nooit eerder in Nederland te zien. In een inventief decor krijgt het publiek een verhaal voorgeschoteld van vier pestkoppen van kinderen die hun ouders horendol drijven.

"Semianyki is an experience not to be missed", schreef The Evening Standard. En Metro concludeerde: ‘Hysterically funny’. Een mix van verbluffende creativiteit en messcherpe humor – een voorstelling om met de hele familie naar toe te gaan.

Producent : Senf Theaterpartners i.s.m. J.G. Baggerman.
Speelperiode: april en mei 2013
Tourneeplanning: Senf Theaterpartners, Maasland. tel. +31 (0)10 592 31 55 of www.senf.nl 

 

Win vrijkaarten!

Wil jij kans maken op twee vrijkaarten voor deze show? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Semianyki. Geef daarbij de locatie van je voorkeur op.
Insturen kan tot en met 1 april as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én share deze actie via je status.

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 


 
© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright