HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum
 Sky Pirates in Avonturenpark Hellendoorn

Dagelijks van 4 juli – 6 september 2009


Drie keer is scheepsrecht! Voor het derde achtereenvolgende jaar komen de beruchte piraten van Sky Pirates naar Avonturenpark Hellendoorn. Met de spectaculaire stuntshow zullen de piraten zich van hun stoerste kant laten zien. Sprongen uit torenhoge masten en halsbrekende toeren: de beruchte zeerovers zullen het publiek gedurende de hele show op het puntje van hun stoel laten zitten.


Sky Pirates.JPGHet internationale gezelschap van de Sky Pirates is deze zomer terug in Avonturenpark Hellendoorn. Twee maanden lang, van 4 juli tot en met 6 september a.s. is het bonte gezelschap artiesten dagelijks meerdere malen te bewonderen. Spetterende actie en een spannende show vol spektakel: de piraten zijn vastbesloten om de grote schat die diep verborgen ligt uit het water op te duiken. Naast metershoge sprongen, uitgevoerd door professionele schoonspringers, houden de piraten ook van een partijtje zwaardvechten om hun vijanden een lesje te leren.

 


 
SkyPirates.JPGSky Pirates is een 30 minuten durende show boordevol spanning en avontuur voor het hele gezin. Het Sky Pirates team bestaat uit een internationaal gezelschap professionals die in verschillende takken van de sportwereld actief zijn. Samen zorgen zij tot 5 keer per dag voor een spetterende show die je niet gauw zult vergeten!

 

 

 

Praktische informatie
Avonturenpark Hellendoorn is geopend van 10 april t/m 1 november 2009 van 10:00 tot 17:00, 18:00 of 19:00 uur. De entreeprijs bedraagt € 19,25 (en vanaf 1 juli € 19,75) en kinderen t/m twee jaar mogen gratis naar binnen. Een Seizoen Pas voor Avonturenpark Hellendoorn kost € 49,50 per persoon. In voor- en naseizoen is het park gedurende enkele weekdagen gesloten. Kijk voor prijzen en openingstijden op www.hellendoorn.nu.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright