HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Sonic the Hedgehog 2

Vanaf 30 maart in de bioscoop (Eng en NL)

Onze favoriete blauwe egel beleeft een spectaculair nieuw avontuur in Sonic the Hedgehog 2. Sinds Sonic in Green Hills woont, wil hij maar wat graag laten zien dat hij een echte held is. En die kans krijgt hij als Dr. Robotnik terugkeert, die met zijn nieuwe partner Knuckles op zoek is naar een smaragd met een allesvernietigende kracht. Samen met zijn eigen sidekick Tails reist Sonic de wereld over om de smaragd te vinden voordat deze in de verkeerde handen valt.

Sonic the Hedgehog 2 is een film van de makers van The Fast and the Furious en Deadpool. De cast bestaat wederom uit James Marsden, Ben Schwartz (als de stem van Sonic), Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally en Jim Carrey. In deze film wordt de cast aangevuld door Shemar Moore, Idris Elba (als de stem van Knuckles) en Colleen O'Shaughnessey (als de stem van Tails).

Stemmencast: James Marsden, Ben Schwartz, Jim Carrey, Natasha Rothwell, Idris Elba, Adam Pally, Shemar Moore, Colleen O'Shaughnessey. In de nagesynchroniseerde versie is Najib Amhali te horen.
MAIL & WIN

We mogen 3x een Sonic pakket weggeven met daarin 2 filmkaartjes, een hoodie en puppets (fidgeter)! Wil jij kans maken? Stuur dan een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Sonic 2. Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie wat en waarom jij moet winnen.

 

Trailer

 


 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright