HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes
 

 

Spaanse verkleedkleren bij La Luzz

Alles voor kleine én grote Señoritas!

 

Wie kent ze niet? Kleurige flamencojurken met stippen: ze zijn waanzinnig populair! Daaronder de kittige Spaanse schoenen met hakjes en de droomoutit van je kleine meid is helemaal af. Maar ook mama steelt de show met de sierlijke Spaanse verkleedkleding tijdens Carnaval, een Spaans feest, of de flamencodansles.

La Luzz heeft een uitgebreid assortiment met hippe Spaanse verkleedkleding voor kleine én grote Señoritas. De focus ligt op kinderen van 2 tot 10 jaar, maar ook dames komen niets tekort; er is voor ieder wat wils!

Flamencojurken, Spaanse schoenen met hakjes en bijpassende accessoires zoals waaiers, haarbloemen, castagnettes en sieraden worden rechtstreeks geïmporteerd uit Spanje.

 

Naast de fraaie Spaanse collectie heeft La Luzz ook balletpakjes in haar collectie, met prachtige tutu’s en prinsessenschoenen uitgevoerd in zilver of goud.

De schoenen en jurken zijn al verkrijgbaar vanaf € 19,95! Een geweldig cadeau om iemand mee te verrassen! Met de gratis cadeauservice wordt het pakje extra feestelijk bij u thuis bezorgd.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan voor meer informatie en volledige collectie: www.laluzz.nl.

 

Ook leuk!
Flamenkita (Boek & CD)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright