HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Verkiezing 'Speelgoed van het Jaar'

winacie

Tot en met 1 november kan iedereen een stem uitbrengen op het genomineerde speelgoed van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar. Een vakjury, bestaande uit een pedagoog, journalist, een influencer en experts uit de speelgoedbranche, heeft in zeven leeftijdscategorieën het beste speelgoed en de leukste spellen genomineerd. Door een stem uit te brengen, bepaal jij mede wie de winnaar van het Speelgoed van het jaar 2020 wordt én maak je zelf kans op genomineerd speelgoed of spellen. Op 4 november worden de winnaars van de Speelgoed van het Jaar verkiezing bekend gemaakt.


Op de website is alle informatie over het genomineerde speelgoed en de spellen per leeftijdscategorie te vinden. Bovendien is elk artikel door ontwikkelingspsycholoog Ger Ramakers voorzien van een pedagogische toelichting, want spelen is niet alleen heel leuk maar ook leerzaam! Bij het uitbrengen van een stem, maak je kans op een van de genomineerde producten.

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op FurReal Mama Josie de kangoeroe of het spel Jaak en de Bonenstaak ? Schrijf dan een bericht met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Speelgoed van het Jaar ! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie wat jij wil winnen.

Stem ook via www.speelgoedvanhetjaar.nl en wie weet wordt jouw favoriete speelgoed of spel verkozen tot het Speelgoed van het jaar 2020!

Stem op jouw favoriete speelgoed!

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright