HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum
 Sunshine Barry en de Discowormen

vanaf 30 juli in de bioscoop

 

Animatiefilm over worm Barry die op een dag een discoplaat vindt en zijn eigen band 'Sunshine Barry en de Discowormen' opricht.

Het is niet makkelijk om Barry te zijn. Andere insecten in de achtertuin tonen wormen zoals Barry totaal geen respect.  Zijn soort hoort immers onderaan de voedselketen. Barry’s vooruitzichten zijn een saai leven en een nog veel saaiere baan in een compostfabriek. Wanneer Barry een oude discoplaat vindt, in een doos met kantoorartikelen, die hij van zijn vader kreeg, verandert zijn leven helemaal. Vanaf het moment dat hij de beat van de muziek hoort, is hij verkocht. Barry weet meteen wat hem te doen staat: hij richt een discoband op en is vastbesloten een ster te worden, door de jaarlijkse talentenjacht te winnen.

 

 

 

Jim sprak de stem in van Barry, Sita verzorgde de stem van Gloria, en Yes-R is Tito de bassist en Barry’s beste vriend. De film zit boordevol discomuziek. Van bekende disconummers als Blame it on the Boogie, I will Survive en Play that Funky Music is er een Nederlandse adaptatie, ook ingezongen wordt door Jim, Sita en Yes-R. Overige stemmen in de film zijn van Tommie Christiaan (High School Musical) als de gitarist, Bea Meulman (Vrouwenvleugel) als Doortje de drummer en Doris Baaten (musical Mama Mia!) als de moeder van Barry.


Bekijk de trailer

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright