HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

Vanaf 23 juli in de bioscoop!


Suske en Wiske & De Texas Rakkers


Meer dan 60  jaar na de uitbreng van het eerste stripavontuur van Willy Vandersteen krijgen deze striphelden een eigen speelfilm!

geheim-megamindyIn de plaats Dark City, in het broeierige Texas in Zuid-Amerika, heeft de gemaskerde boef Jim Parasijt, die tevens een illegale whisky-stokerij runt,  het plan opgevat om de hele wereldbevolking te verkleinen met een magisch Indiaans verkleinpoeder. Zo kan hij zelf de grootste worden.

De Texas Rangers onder leiding van Ranger Tom, die de orde moeten handhaven, zijn inmiddels in een hinderlaag gelokt. Verkleind door het magische poeder heeft Parasijt hen in lege whiskyflessen gestopt. Maar Ranger Tom is niet voor niets de leider. Hij slaagt erin zijn fles uit evenwicht te brengen en in een houtenkist te laten tuimelen die voor Europa bestemd is.

Bij toeval komt de fles bij Lambik terecht, die raar opkijkt wanneer hij de piepkleine Texas Ranger ontdekt. Als hij zijn verhaal hoort, weet hij dat er werk aan de winkel is. Boef Parasijt en zijn dwaze ideeën moeten gestopt worden. Samen met Suske en Wiske, Tante Sidonia en Jerommeke reist hij af om in Texas orde op zaken te stellen. De superverstandige Professor Barabas trekt intussen terug in zijn laboratorium om een tegengif uit te vinden, waarmee hij de verkleining ongedaan kan maken.
 
In Dark City blijkt al snel dat onze vrienden niet welkom zijn. De macht van Parasijt en zijn bende reikt ver. Iedereen gedraagt zich uiterst verdacht. Sheriff Cooper is totaal niet gemotiveerd. En is de beeldschone Miss Missy alleen een voortreffelijke barzangeres of zit ze ook in het complot?  
 
Een geweldig spannend avontuur volgt. Want met de beetje onhandige leiding en speurzin van Lambik, de slimheid van Suske en Wiske, de superkracht van Jerommeke, de nuchterheid van Tante Sidonia en niet te vergeten Wiske’s pop Schanulleke en de pietere hond Thomas moet het lukken om de wereld te behoeden voor een ramp.

Op 23 juli is tevens de Nintendo DS game Suske en Wiske: De Texas Rakkers verkrijgbaar!

Bekijk de trailer

www.suskeenwiskefilm.nl

 

 

 

PRIJSVRAAG: 3x Suske & Wiske prijspakket

Maak kans op dit prachtige pakket bestaande uit:

  • 2 vrijkaarten voor de speelfilm Suske en Wiske & De Texas Rakkers
  • Suske en Wiske handdoek van Santens
  • Bruynzeel stiften
  • Bruynzeel kleurpotloden

 

Deze actie is inmiddels afgelopen.

 

 


 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright