HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes ForumWin een tandenpoetspakket!

Goed tandenpoetsen wordt leuk met dit tandenpoetspakket, bestaande uit een Tikitik Tandenpoetsklok en het grappige en leerzame prentenboek 'De kiezenkrakers'!

De TikiTik Tandenpoetsklok

Kinderen leren goede tandenpoetsgewoonten aan en poetsen met plezier 2 minuten lang met swingende poetsliedjes en schitterende lichtjes. U heeft keuze uit Dancing girls of Racing boys.

Meer info: www.tikitik.com.

 

De kiezenkrakers

Biba houdt erg veel van zoetigheid. Hij snoept het liefst de hele dag door. Maar op een dag heeft hij kiespijn en dan moet hij naar de tandarts. Tandarts Reiko vertelt dat de kiezenkrakers feest vieren in zijn mond! De koning van de kiezenkrakers heeft zich heel goed verstopt. Hij heeft een holletje in Biba's kies gemaakt. Maar tandarts Reiko weet er wel raad mee!

Onze recensie van dit boek.

Uitgeverij: De Vier Windstreken.Prijsvraag: 3x tandenpoetspakket

Zo maak je kans op dit prachtige tandenpoetspakket: schrijf een versje of liedje over tandenpoetsen. Mail het tandenpoetsversje voorzien van naam en adres naar de redactie o.v.v. tandenpoetspakket. Vermeld tevens welke tandenpoetsklok je voorkeur heeft.

Insturen kan tot 28 februari as. De drie winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld.

Zie de spelregels.

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright