HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 Tim Power

Volledig Nederlandstalige games

Games for Everyone introduceert een gameslabel speciaal voor jongens tussen 5 en 8 jaar: Tim Power. De games zijn bijzonder geschikt voor de allerjongsten, omdat ze volledig Nederlandstalig zijn (in tekst en geluid) en omdat er gebruik wordt gemaakt van symbolen en een aangepaste besturing.

Eind november verschijnen 3 games in deze serie: Politieman, Brandweerman en Klusjesman. Uit kwantitatief onderzoek blijft dat juist deze beroepen tot de top 5 van populairste beroepen behoren. De games van Tim Power sluiten dus stuk voor stuk perfect aan op de belevingswereld en interesses van jongens.

 

TIM POWER – POLITIEMAN -  RELEASE 20 NOVEMBER

Wil jij later politieman worden? Nu kun je vast oefenen! In Tim Power –Politieman ben jij een agent die mensen in nood helpt en op zoek gaat naar sporen. Je maakt zenuwslopende autoachtervolgingen mee in jouw pogingen om boeven te vangen. Voer de opdrachten van je politiechef goed uit en verdien daarmee accessoires voor je auto om nog sneller en beter boeven te kunnen vangen. Maak de stad weer veilig en word de held van de stad!
Herhaal jouw beste missies om ze te laten zien aan je ouders en vergelijk jouw politiewagen met die van je vrienden.

Platform: DS – Verkoopadviesprijs € 19,99

 

 

TIM POWER – BRANDWEERMAN – RELEASE 20 NOVEMBER

In deze game speel jij brandweerman! Stuur jouw brandweerauto zo snel maar zo veilig mogelijk door de stad op weg naar je bestemming. Doof de uitslaande branden en red mensen in nood. Door je missies goed uit te voeren verdien je extra accessoires voor jouw brandweerauto, waarmee je nog verder kunt spuiten en nog harder kunt rijden! Volg de orders van je brandweerchef op en red de stad van een pyromaan!

Platform: DS – Verkoopadviesprijs € 19,99


 

TIM POWER – KLUSJESMAN – RELEASE 20 NOVEMBER

In deze game help jij als klusjesman de mensen uit het dorp. Is er een waterleiding gesprongen of moet er iets getimmerd worden? Jij rijdt er met je auto naar toe en klaart het klusje!
Met het goed uitvoeren van klusjes verdien je gereedschap en accessoires voor je auto. Hoe meer gereedschap en accessoires, hoe sneller en beter jouw auto door de stad rijdt op weg naar nieuwe klusjes! Voor je het weet, ben je de beste klusjesman van het land!

Platform: DS – Verkoopadviesprijs € 19,99

 

Terug naar de prijsvragen.

 
 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright