HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes
 

 

TINKERBELL - HET GEHEIM VAN DE VLEUGELS

vanaf 10 oktober in de bioscoop


Reis mee met TinkerBell en haar elfenvriendjes naar het verboden mysterieuze Winter Woud. Nieuwsgierig en avontuurlijk als ze is wordt Tink geleid naar een grootse ontdekking, waardoor zij een magisch geheim onthult dat haar wereld voor altijd zou kunnen veranderen.

“TinkerBell Het geheim van de vleugels” is een magisch avontuur voor de hele familie met bekende en nieuwe elfjes: Koningin Clarion, Vorst Milori, Zilverdauw, Iridessa, Rosetta het Bloemen-elfje, Vidia, Slee, Puck, TinkerBell en Sneeuwkristal, het sprankelende nieuwe Winter-elfje.

  • Het avontuur van TinkerBell in “Het geheim van de vleugels” is haar eerste reis naar het mysterieuze Winter Woud van de Elfenvallei.
  • Regisseur Peggy Holmes had een succesvolle carriere als choreograaf voordat ze animatieregisseur werd  (“The Little Mermaid: Ariel’s Beginning”).
  • Het kapsel van het nieuwe Winter-elfje Sneeuwkristal is bedacht door Ken Paves, een van ‘s werelds meest vooraanstaande kappers en bekend als “De knaptste kapper in Hollywood ”.
  • “TinkerBell: Het geheim van de vleugels” is de eerste film in de Disney Fairies franchise die te zien is in 3D.

Leeftijdskeuring : Alle leeftijden.


 

MAIL&WIN !

Wil jij kans maken op een Tinkerbell-pakket bestaande uit 2 vrijkaarten, een T-shirt en een horloge? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Tinkerbell. Insturen kan tot en met 15 oktober as.

Meer prijsvragen

 

Trailer

Disney Fairies

 

 

 

 


 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright